Mesaje oculte chiar şi într-o comedie romantică: „În numele lui Lucifer, lasă-mă să dorm!”… spune o fetiţă de 7-8 ani!


in numele lui Lucifer Sătul de filmele de acţiune sau cele care au mesaje subliminale sataniste (pe care le miros din prima), zilele trecute mi-am propus şi eu să vizionez o comedie romantică, uşoară, fără prea multe pretenţii, care să mă binedispună. Aşa că am decis să vizionez „Blended” („Combinaţia”) în traducere, un film din 2014… şi l-am ales pentru actorii care joacă în el şi care îmi sunt simpatici: Adam Sandler şi Drew Barrymore.

E adevărat că filmul nu m-a dat pe spate… fazele de comedie nu au strălucit, dar nici nu pot spune că a fost plictisitor. Însă, din păcate, de ce trebuia să lipsească şi din acest film mesajele sataniste!? Şi nu pe ocolite, ci chiar la vedere! Astfel, precum se vede şi în captura din stânga ecranului, o fetiţă de vreo 7-8 ani, pe nume Lou, este deranjată de tatăl ei pentru a se scula dimineaţa din pat. Care credeţi că e răspunsul fetiţei: „În numele lui Lucifer, lasă-mă să dorm!” De ce „în numele lui Lucifer” şi nu „în numele lui Dumnezeu”? Copiii mici sunt învăţaţi să aducă aminte de Lucifer, mai degrabă decât de Dumnezeu? Nu aceasta este dorinţa Ocultei Mondiale care doreşte să instaureze o nouă ordine mondială, cu o religie unică luciferică?

În plus, aceeaşi fetiţă, în câteva rânduri în timpul filmului îşi schimbă vocea, îngroşând-o puternic, de parcă ar fi fost posedată de un mic diavol. Acest fapt (în plus cu invocarea lui Lucifer) arată clar unde vrea să bată acest film. Păcat! O comedie romantică presărată cu asemenea mesaje subliniază şi mai clar faptul că industria cinematografică de la Hollywood e vândută diavolului la propriu!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock