Ceva misterios se mişcă pe Marte! Iar totul poate fi văzut în fotografiile NASA! Ce naiba poate fi!?


stanci miscatoare MarteOamenii de ştiinţă văd Marte ca pe o planetă moartă, fără organisme vii pe suprafața sa. Cu toate acestea, imaginile recente văzute prin intermediul lui Google Earth ne dezvăluie un Marte suprinzător, în care planeta pare să fi suferit schimbări pe teren, din cauza unor evenimente sau fenomene necunoscute. Care ar putea fi motivul acestora?

Imaginile ne arată o formațiune de roci care par să se fi mutat în linie dreaptă, lăsând o urmă vizibilă în spatele lor. Având în vedere faptul că vorbim despre planeta Marte, nu ne aşteptăm să găsim nimic care să meargă pe suprafață! Deci, care ar fi putut cauza acestor urme? Ar putea fi vorba de apă, de „diavolul prafului” sau de un alt fenomen misterios?

Mulţi oameni de ştiinţă cred că e vorba de fenomenul „diavolul prafului”, adică un vârtej de praf care se formează ca urmare a acţiunii unor curenţi puternici. Totuşi, ceva nu se potriveşte cu această teorie. Dacă ar fi fost vorba de un vârtej de praf, urma lăsată ar trebui să fie una curbă sau în zig zag, dar imaginile arată o linie perfect dreaptă în spatele pietrelor.

Deci, ce alte teorii viabile mai avem? Ei bine, după unii, fenomenul bizar de pe Marte ar fi putut fi cauzat de curgerea unei ape pe suprafața planetei, dar totuşi particularitățile urmelor sunt prea simetrice și nu se potrivesc cu o apă curgătoare din trecut.

Totuşi, una dintre fotografii are o caracteristică ciudată, care ar putea explica acest fenomen. Dacă vă uitaţi cu atenție, un punct luminos este vizibil pe partea dreaptă a stâncii, și, având în vedere distanța de la care au fost făcute fotografiile, obiectul trebuie să fie destul de mare. Deci, cum poate explica NASA acest obiect luminos de pe suprafața sa? E un fel de dispozitiv extraterestru care cauzează toată această mișcare? Ar putea acest lucru să dovedească faptul că un utilaj extraterestru este prezent pe suprafața „planetei roșii” sau dedesubtul ei?

Şi mai e încă o chestie: în „Valea Morţii” din California există un fenomen misterios asemănător. Acolo, un grup de stânci bizare se află în mişcare tot timpul, pe terenul arid, şi aproape nimeni nu-şi poate da seama de ce. Cum se face că regăsim acest fenomen al „stâncilor mişcătoare” pe ambele planete? Ce se întâmplă?

stanci miscatoare Marte 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock