Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cine şi-a lăsat o monedă pe Marte cu chipul unei femei?

3357

moneda pe Marte 12În anul 2003, NASA a lansat o misiune spaţială pentru planeta Marte, denumită Mars Exploration Rover Mission (MER), ce include două vehicule spaţiale (Spirit şi Oportunity) ce au ca scop explorarea suprafeţei şi geologiei marţiene. Obiectul ştiinţific al misiunii a fost acela de a găsi dovezi care să demonstreze prezenţa apei pe planeta Marte.

Misiunea MER a oferit publicului o mulţime de fotografii de pe suprafaţa planetei Marte. Totul e frumos până acum, dar ce se întâmplă dacă într-una din poze am găsi dovada existenţei…unei monezi?? Monedă? Ce naiba să caute o monedă pe Marte??

Priviţi linkul de la poza originală de pe site-ul NASA: http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/m/1434/2M253668740EFFAX05P2956M2M1.JPG.

O mărire şi mai mare a pozei cu moneda, o puteţi vedea mai jos:

moneda pe Marte 10

Dacă întoarcem poza cu 90 de grade, ea ar arăta astfel:

moneda pe Marte 11

Dacă am colora puţin faţa, imaginea ar fi ca cea de la începutul articolului. Pe monedă se observă clar chipul unei femei sau a unei zeiţe. Ce să caute o asemenea monedă pe solul lui Marte!?

Oricum, aceasta nu e singura monedă ce se dovedeşte a exista pe Marte, din fotografiile făcute de modulele lunare Spirit şi Oportunity. Priviţi, de exemplu, linkul de la poza originală de pe site-ul NASA: http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/p/1220/2P234663574EFFATF3P2561L6M1.JPG. Observaţi apoi în josul imaginii, către centru, cum este prinsă o monedă de solul marţian.

Dacă am mări poza, ar arăta astfel:

moneda pe Marte 9

Tare ciudat!

Orgoni Crystal