NASA se joacă cu nervii noştri: după ce iniţial a negat, acum confirmă că în 2017 e posibil ca un asteroid să lovească Pământul! De fapt, EI ne testează pentru „Marele eveniment”…

  •  
  •  
  •  
  •  

asteroid-impactSite-ul Antena 1 ne spune o ştire care ar putea să ne îngrijoreze: NASA a recunoscut că un asteroid ar putea lovi Pământul anul viitor (2017), deşi probabilitatea este extrem de mică. Asteroidul 2013 TX68 va ajunge foarte aproape de Terra pe 28 septembrie 2017. Corpul ceresc se va mai află în preajma planetei noastre şi pe 8 martie 2016, însă nu atât de aproape încât să ne îngrijorăm.

Iniţial, experţii NASA au spus că este exclus că asteroidul să lovească Pământul, însă acum s-au răzgândit şi au anunţat că nu ar fi, totuşi, imposibil că dezastrul să se întâmple. Vestea bună este că probabilitatea e de una la 250 de milioane, potrivit calculelor agenţiei spaţiale.

P.S. Ştirea mi-a fost trimisă de un cititor pe Facebook (îi multumesc pe această cale). Ce pot eu să spun… Nu cred că asteroidul 2013 TX68 ar putea constitui vreo ameninţare pentru noi, chiar dacă s-ar prăbuşi pe Terra (la 30 de metri diametru, nu se pot întâmpla lucruri foarte grave). În schimb, eu cred că aceste ştiri, confirmate chiar de către NASA, n-au decât un singur scop: acela de a ne pregăti din punct de vedere psihic despre iminenta prăbuşire a unui asteroid pe Pământ, care, cu părere de rău (chiar şi pentru mine), trebuie s-o spun că se va întâmpla în anii următori. Şi doar EI ştiu când se va întâmpla această apocalipsă. EI, adică marile puteri ale lumii (şi americanii şi ruşii) – căci altfel nu văd de ce cele două mari puteri şi-ar dori să-şi îndrepte rachetele nucleare spre asteroizii potenţiali care ar putea lovi Pământul. Vă reinvit să recitiţi cele două articole pe această temă:

NASA a anunţat că vrea să folosească armele nucleare împotriva oricărui asteroid ce ar lovi Pământul! Ne va vizita vreun asteroid gigant în următorii ani?

Putin a dat ordin ca rachetele intercontinentale ruseşti să fie îndreptate împotriva asteroizilor care ar ameninţa Pământul! Şi NASA vrea să tragă cu rachete nucleare împotriva asteroizilor! Ce ştiu EI că se va întâmpla!?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner