Atenţie: natura încearcă să ne ucidă! Câteva întâmplări desprinse parcă din filmele de groază…


Există o mulțime de lucruri de care să ne temem. Şi asta veţi putea constata şi singuri din cele 3 poveşti adevărate de mai jos.

Gândacul din creier

O femeie în vârstă de 42 de ani din India a crezut că avea o simplă răceală. Știţi simptomele obişnuite: secreții nazale, dureri, oboseală. În schimb, femeia avea şi multe furnicături şi o senzaţie permanentă de scărpinătură. De ce? Pentru că femeia avea pur şi simplu un gândac care i-a pătruns pe căile nazale.

Femeia a fost pe la 3 spitale până când un medic i-a descoperit problema. Un gândac de bucătărie i-a pătruns în nasul femeii, probabil, în timp ce aceasta ea dormea. Medicul i-a efectuat femeii o endoscopie nazală și a găsit gândacul viu pur și simplu agățat mai sus de nas, între ochi.

Femeia este acum în regulă, cu toate că a rămas cu o traumă psihologică. Medicii au declarat că dacă gândacul ar fi rămas mai mult acolo, ar fi putut să fi mâncat din creierul femeii.

Mazărea din plămâni

Dar gândacii nu sunt singurele fiinţe (obiecte) de care ar trebui să ne temem. Mai sunt şi altele. În 2010, Ron Svedan din Cape Cod (Massachusetts, SUA), în vârstă de 75 de ani, suferea de emfizem. Cum starea sa s-a agravat (tuse convulsii, oboseală), s-a dus într-un spital. Vestea proastă a primit-o atunci când i s-a descoperit o crescătură într-unul din plămâni. Zece zile mai târziu, Ron a primit vestea bună: crescătura nu era cancer, ci o plantă de mazăre care a început să crească în interiorul corpului său. Se pare că bărbatul a inhalat un bob de mazăre, acesta a ajuns prin laringe şi trahee în plămâni, unde a prins rădăcini…

Păianjenul din ureche

În vârstă de 25 de ani, Li Meng a început să audă nişte zgomote ciudate. Apoi a început s-o doară tare urechea. După o săptămână de calmante, ea a mers la spital, unde i s-a descoperit problema: un păianjen trăia în urechea ei! Medicii i-au scos femeii, până la urmă, monstrul cu 8 picioare.

Natura ne urăște, oameni buni…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO