Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

De ce NASA a şters fotografia unei farfurii zburătoare necunoscute de pe Marte? Ce tot ne ascunde?


Povestea acestei conspiraţii este una simplă: un utilizator YouTube, pe nume Carl Thomas, a downloadat pe 12 iunie 2017 o fotografie de pe site-ul NASA, în care se poate vedea ceva extrem de bizar: o sondă spaţială pe suprafaţa planetei Marte. Utilizatorul a uploadat această fotografie într-un videoclip YouTube… a doua zi, el şi-a dat seama că fotografia fusese ştearsă de pe site-ul NASA! De ce?

Curios, NASA a oferit o explicaţie pentru dispariţia pozei: aceasta ar fi fost mutată pe un site diferit, având un link diferit. De ce? De ce tocmai această poză? Ca şi cum NASA ar fi avut ceva de ascuns! Şi mai mult decât atât: NASA a oferit şi o explicaţie curioasă pentru „farfuria zburătoare” de pe Marte. Aceasta ar fi fost o sondă spaţială de pe Pământ, care s-ar fi prăbuşit pe Marte pe 22 decembrie 2004! OK, explicaţia pare plauzibilă, numai că până acum nu s-a vorbit niciodată de un asemenea incident. Dacă el a avut într-adevăr loc, de ce a fost ascuns până acum publicului? De ce doar acum a fost adus la cunoştinţa noastră? Doar pentru a explica farfuria zburătoare de origine necunoscută?

Toate aceste acţiuni (ştergerea unei fotografii imediat după ce aceasta a apărut într-un videoclip YouTube, explicaţia bizară cu prăbuşirea sondei spaţiale pământene necunoscute) arată categoric că NASA are ceva de ascuns. Probabil că a uploadat, din greşeală, această fotografie pe site-ul propriu… imagine ce nu ar fi trebuit să fie destinată publicului larg şi, ulterior, a încercat „să dreagă busuiocul” într-un mod patetic.

Încă o dată ne dăm seama că NASA, cea mai mare agenţie spaţială din lume, are multe lucruri de ascuns…

 


Lasă un comentariu