Orgoni Crystal

 

Ciudat, dar încă nu s-au găsit urmele meteoritului prăbuşit în Rusia! Ce doreau americanii să-i avertizeze pe ruşi cu câteva zile înainte de impact?

95

blankLucrurile încep să se complice în cazul pretinsului meteorit care a căzut în Rusia pe 15 februarie 2013. Citez un articol de pe site-ul rusesc al agenţiei de presă RIA Novosti:

Scafandrii au terminat de examinat complet lacul Chebarkul din regiunea Chelyabinsk, unde s-a raportat că un fragment de meteorit ar fi căzut, dar nu s-a găsit nicio urmă de corp ceresc, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Ministerului Rus pentru Situaţiile de Urgenţă. “Scafandrii ministerului au examinat complet zona lacului, dar nu au găsit vreo urmă de meteorit”, a declarat Irina Rossius. Oficialii încearcă să determine unde au aterizat fragmentele de meteorit, dar până în prezent nu a fost recuperată nicio bucată. Guvernatorul regiunii Chelyabinsk, Mihail Iurevici, declarase anterior că o parte din meteorit a căzut în lacul Chebarkul. Poliţia locală a atribuit aceste informaţii pescarilor locali. Radiaţia din zonă s-a raportat a fi rămas neschimbată.

P.S. Interesant e faptul că pe YouTube am găsit un videoclip care pretinde a fi locul de impact al meteoritului care s-ar fi prăbuşit pe 15 februarie 2013.

La prima vedere, videoclipul de mai sus părea impresionant. O gaură imensă, arzând pe toată suprafaţa, în mijlocul unui peisaj acoperit de zăpadă. Dar, apoi am aflat că videoclipul e un fals. De fapt, el reprezintă craterul de gaz Darvaza, situat în mijlocul deşertului Kara-Kum din Turkmenistan; localnicii au numit această gaură drept “Uşa către iad”.

Acum, revenind la ştirea iniţială… Obiectul nu era extrem de mare în mărime, dar, chiar şi aşa, ar fi trebuit să se găsească până în prezent fragmente din el. Ca să nu mai vorbim de faptul că nivelul radiaţiilor a rămas neschimbat. Poate a fost format în special din gheaţă? Sau poate că explozia l-a fragmentat în bucăţi atât de mici încât e foarte greu de găsit? Sau a fost vorba de altceva?

Interesant e faptul că la începutul săptămânii care s-a încheiat, deci cu câteva zile înainte de explozia meteoritului în Rusia, secretarul de stat american John Kerry a încercat timp de 2 zile să ia legătura telefonic urgent cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, dar nu a reuşit. Oficial, Departamentul de Stat al SUA a declarat că Kerry dorea să discute despre recentele teste nucleare ale Coreii de Nord, dar există informaţii că SUA ar fi încercat să-i avertizeze pe ruşi despre potenţialul pericol al unui obiect cosmic.

Deci, până la urmă, ce s-a întâmplat cu adevărat pe 15 februarie 2013 în Rusia?