Un ochi Illuminati şocant, apărut pe cerul nopţii, a provocat panică în oraşul rusesc Chelyabinsk


Un ochi misterios a fost văzut pe cerul nopţii în Rusia, deasupra orașului Chelyabinsk, provocând panică în rândul populaţiei locale, precum și speculații cu privire la originea lui. Deși o explicație oficială nu a fost încă dată de autorități, se presupune că „ochiul” ar putea fi o formațiune naturală (nor sau fum provenind dintr-o sursă necunoscută din oraş). Formaţiunea s-a centrat deasupra stației de tren, astfel că ea ar fi putut proveni de la explozia unui transformator.

Orașul Chelyabinsk nu este un loc bine cunoscut sau suficient de mare pentru ca orice fel de mesaj, fie uman, divin sau extraterestru, să fie trimis. Totuşi, pe 15 februarie 2013, lumea a rămas cutremurată după evenimentul de la Chelyabinsk, Rusia, atunci când se presupune că un meteorit a explodat deasupra localităţii ruseşti, făcând sute de răniţi. Să fie o coincidenţă?

Există o mulţime de teorii cu privire la originea ochiului ciudat de deasupra Chelyabinskului. Unii cred că este ochiul divin al Providenței, o reprezentare simbolică a ochiului atotvăzător al lui Dumnezeu. Ochiul Providenței este de asemenea simbolul asociat cu francmasonii, Illuminati, apărând şi pe bancnota de 1 dolar american.

Alţii cred că ochiul este o creație a Proiectului Blue Beam, o teorie a conspirației care spune că NASA încearcă să falsifice a doua venire a lui Hristos, inaugurând astfel o nouă religie antihristică şi o nouă ordine mondială.

 


Lasă un comentariu