Există noi dovezi care arată că Pământul a fost lovit de o cometă gigantică acum 13.000 de ani, distrugând o străveche civilizaţie umană avansată!

  •  
  •  
  •  
  •  

cometa loveste PamantulNoi dovezi sugerează faptul că o străveche rasă avansată de pe Pământ a fost distrusă de o cometă în urmă cu aproximativ 13.000 de ani. Graham Hancock, autorul unei cărți controversate în 1995 intitulată „Amprentele zeilor” susţine că acum şi-a găsit dovezile pentru a-şi proba teoria.

„În 1995, am scris o carte despre toate indiciile care susţineau existența acestei civilizații pierdute. Dar ceea ce lipsea era o dovadă convingătoare. Dar acum o avem. O serie de lucrări publicate în reviste geologice au demonstrat că Pământul a fost într-adevăr lovit de o cometă în urmă cu 12.800 de ani, acest lucru spunând şi eu în cartea mea”, a spus autorul pentru ziarul „The Sunday Times”.

Cartea sa din 1995 s-a vândut în peste trei milioane de exemplare și a fost tradusă în 27 de limbi diferite, dar, în ciuda succesului avut, ea a fost în mare parte criticată de comunitatea științifică, teoria sa interesantă fiind discreditată și ridiculizată.

Acum, 20 ani mai târziu, Hancock va prezenta o carte de 500 de pagini intitulat „Magicienii zeilor”, care conţine „dovada supremă” pentru a dovedi că teoria sa a fost corectă. În carte, vom găsi mai multe lucrări geologice care arată că Pământul a fost într-adevăr lovit de o cometă care a lovit direct Antarctica acum aproximativ 12.800 de ani. Cometa a fost „mascată”, pentru că a lovit gheața și nu a lăsat urme de crater.

Această cometă a distrus o străveche civilizaţie umană necunoscută; cu toate acestea, au existat supraviețuitori – cunoscuţi în culturile ulterioare sub diferite nume, ca „Strălucitorii”, „Înțelepții” sau „Magicienii”. Ulterior, după evenimentul catastrofic, ei au călătorit peste tot în lume, pentru a păstra vie scânteia civilizației umane. Ei s-au stabilit în locații cheie, ca Gobekli Tepe în Turcia, Baalbek în Liban, Giza în Egipt, vechiul Sumer, Mexic, Peru și în întreg Pacificul. Oriunde s-au dus aceşti „magicieni ai zeilor”, au adus cu ei amintirea unui moment în care omenirea era în armonie cu Universul.

Noua carte va fi publicată în septembrie 2015.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner