Site de secrete, stiinta si metafizica

Există noi dovezi care arată că Pământul a fost lovit de o cometă gigantică acum 13.000 de ani, distrugând o străveche civilizaţie umană avansată!

1 18

cometa loveste PamantulNoi dovezi sugerează faptul că o străveche rasă avansată de pe Pământ a fost distrusă de o cometă în urmă cu aproximativ 13.000 de ani. Graham Hancock, autorul unei cărți controversate în 1995 intitulată “Amprentele zeilor” susţine că acum şi-a găsit dovezile pentru a-şi proba teoria.

“În 1995, am scris o carte despre toate indiciile care susţineau existența acestei civilizații pierdute. Dar ceea ce lipsea era o dovadă convingătoare. Dar acum o avem. O serie de lucrări publicate în reviste geologice au demonstrat că Pământul a fost într-adevăr lovit de o cometă în urmă cu 12.800 de ani, acest lucru spunând şi eu în cartea mea”, a spus autorul pentru ziarul “The Sunday Times”.

Cartea sa din 1995 s-a vândut în peste trei milioane de exemplare și a fost tradusă în 27 de limbi diferite, dar, în ciuda succesului avut, ea a fost în mare parte criticată de comunitatea științifică, teoria sa interesantă fiind discreditată și ridiculizată.

Acum, 20 ani mai târziu, Hancock va prezenta o carte de 500 de pagini intitulat “Magicienii zeilor”, care conţine “dovada supremă” pentru a dovedi că teoria sa a fost corectă. În carte, vom găsi mai multe lucrări geologice care arată că Pământul a fost într-adevăr lovit de o cometă care a lovit direct Antarctica acum aproximativ 12.800 de ani. Cometa a fost “mascată”, pentru că a lovit gheața și nu a lăsat urme de crater.

Această cometă a distrus o străveche civilizaţie umană necunoscută; cu toate acestea, au existat supraviețuitori – cunoscuţi în culturile ulterioare sub diferite nume, ca “Strălucitorii”, “Înțelepții” sau “Magicienii”. Ulterior, după evenimentul catastrofic, ei au călătorit peste tot în lume, pentru a păstra vie scânteia civilizației umane. Ei s-au stabilit în locații cheie, ca Gobekli Tepe în Turcia, Baalbek în Liban, Giza în Egipt, vechiul Sumer, Mexic, Peru și în întreg Pacificul. Oriunde s-au dus aceşti “magicieni ai zeilor”, au adus cu ei amintirea unui moment în care omenirea era în armonie cu Universul.

Noua carte va fi publicată în septembrie 2015.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie