O creatură înfricoşătoare, ca în filmul de groază „The Ring”, a apărut într-o parcare subterană


Nimic nu este mai înspăimântător decât să vedem o fantomă care apare pe o alee sau din interiorul dulapului casei noastre confortabile.

Lumea spiritelor este un mister pentru cei vii, dar fantomele știu ce se întâmplă pe măsură ce pot trece între tărâmuri, iar unele dintre ele au o dorinţă răzbunătoare, bântuind un loc, un obiect sau o persoană de care sunt atașate.

Un fel de fantomă terifiantă pe care, cu siguranță, nu o dorim să o găsim într-un loc bântuit, este apariţia unei femei cu păr lung, similară cu cea pe care o vedem în filmele de groază japoneze, cum ar fi „The Ring” sau „The Grudge”.

Recent, o înregistrare de pe o cameră video CCTV arată spiritul terifiant al unei fete cu părul lung care se plimbă în colțul unei clădiri al unei parcări auto. Viziunea înfiorătoare nu are identificată locația și, ca atare, va rămâne un mister până când cineva va descoperi locul în care s-a manifestat fantoma.

Videoclipul în cauză a fost postat pe YouTube pe 2 mai 2017, având titlul: „Înregistrare cu o fantomă; o creatură necunoscută a fost surprinsă pe casetă”. Timp de 25 de secunde creatura pare că se mişcă pe loc, înainte de a dispare brusc în neant. Din înregistrare, se pare că evenimentul a avut loc pe 27 septembrie 2016.

Oare ce-a fost? O făcătură? Sau ceva real?

 


Lasă un comentariu