Enigma din peştera Ialomiţei: nişte fiinţe din alte dimensiuni l-au răpit pe un călugăr şi l-au dus pe o navă spaţială?


Una dintre cele mai cunoscute peşteri din România este peştera Ialomiţei, situată la baza Munţilor Bucegi, la o altitudine de 1530 de metri. Ea are o lungime de aproape jumătate de kilometru, fiind străbătută de un pârâu. Chiar la intrarea în peșteră se află Mănăstirea Ialomiței, ridicată în secolul al XVI-lea, ctitorită de domnitorul Țării Românești, Mihnea cel Rău.

Peştera este pe cât de cunoscută, pe atât de misterioasă. Un călugăr aflat în mănăstire a povestit că a văzut acolo nişte fiinţe feminine din alte dimensiuni. „Fecioarele cu puteri magice” l-au luat pe călugăr într-un „car de foc” şi l-au purtat apoi deasupra munţilor. Descrierea integrală a evenimentului poate fi citită în acest link: muntii-bucegi.ro/Paranormal/Secret-pestera/.

“Într-o seară, intrând în împărăţia umbrelor din peştera îngropată sub munte, văzui cum zidurile prinseseră viaţă şi se alergau prin hăul pământului, ascunzând coridoare ce sclipeau ademenindu-mă precum fata morgana, pierzându-se apoi în oglinzi paralele ce mă ameţeau cu jocul lor de lumini şi umbre. Fecioare zănatice cu ochii sclipind de puteri magice dansau jocul ielelor înfăşurate în văluri transparente şi cu clopoţei la picioare, apoi m-au cuprins în vârtejul horei lor nebune şi urcându-mă într-o trăsură cu cai de foc, m-au purtat pe deasupra munţilor, peste piscuri semeţe şi stânci singuratice, râsul lor şi cântecul fermecat răsunându-mi în urechi timp îndelungat, precum o vrajă nepământeană…”

Dacă relatarea e una autentică, oare ce-a păţit călugărul? A fost el răpit de nişte femei-extraterestre într-o navă spaţială?


Lasă un comentariu