Van Helsing şi ideile sale sataniste: oamenii au fost creaţi de extratereştrii „răi”, iar Satana (Enki) ar fi vrut să-i elibereze…


Adam Eva sarpeVan Helsing este un autor New Age care doreşte să ne introducă obsesiv ideea că noi, oamenii, am fi fost creaţi de extratereştri. Eu nu sunt de acord cu această idee, dar, de dragul controversei şi a ideilor diferite vă prezint teoria respectivă:

Printre toate animalele venerate de oameni nici unul n-a fost atât de însemnat şi de important ca şarpele, şi aceasta deoarece şarpele era simbolul unei grupări care în culturile anterioare ale ambelor emisfere se bucurase de o mare influenţă. Era o comunitate erudită, care se dedicase propagării cunoştinţelor spirituale şi obţinerii libertăţii conştiinţei: „Frăţia şarpelui“. Ea combătea înrobirea fiinţelor spirituale şi încerca să elibereze omenirea din sclavia extratereştrilor. (Cuvântul străvechi biblic pentru şarpe este nahash, derivă de la etimonul NHSH şi înseamnă a descifra, a descoperi).

Fondatorul „Frăţiei şarpelui” a fost prinţul rebel, dar constructiv, Enki. În texte se arată că Enki şi tatăl său, Anu, aveau o vastă pregătire etică şi spirituală şi tocmai această ştiinţă a fost aceea care mai târziu ar fi fost simbolizată în povestea biblică despre Adam şi Eva. Enki este vinovatul care i-a făcut omului cunoscută originea şi cine este creatorul său (extratereştrii), i-a dat libertatea şi a contribuit la libertatea spirituală a acestuia. În grădina E.DIN, livada anunnakilor, unde munceau şi câţiva sclavi Homo sapiens, era interzis să se mănânce dintr-un anumit pom – pomul cunoaşterii. De ce era interzis? Ce era aşa de periculos la un măr?

Să citim pe scurt în Vechiul Testament cum s-a întâmplat. în cartea întâi a lui Moise se spune: „Însă şarpele era mai viclean decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: “Oare a zis Dumnezeu cu adevărat: “Să nu mâncaţi din toţi pomii din grădină?“ Atunci femeia a spus şarpelui: “Putem să mâncăm din rodul tuturor pomilor din grădină. Dar despre rodul pomului din mijlocul grădinii, Dumnezeu a zis: “Să nu mâncaţi din el şi nici să nu vă atingeţi de el, casă nu muriţi!“ Şi atunci şarpele a zis femeii: “Hotărât că nu veţi muri, ci Dumnezeu ştie că, în ziua în care veţi mânca din el, vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.

Cel puţin faţă de acest fragment fiecare adept al Vechiului Testament ar trebui să devină mai neîncrezător, deoarece „Dumnezeul” său minte! Adam şi Eva n-au murit… Aşadar, acest „Dumnezeu” n-a fost Dumnezeu, deci Atotcreatorul, ci Anu, tatăl lui Enki şi Enlil, cel care ştia de particularitatea mărului – deoarece era o rodie!

P.S. Iată încă o idee satanistă, conform căreia Satana este o fiinţă bună, iar Dumnezeu este cel „rău şi viclean”…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO