Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce oamenii sunt atât de mult interesaţi de dinozauri? Pentru că detectăm în subconştientul nostru o apocalipsă asemănătoare în curând!

  •  
  •  
  •  
  •  

sfarsitul dinozaurilorJames Lovelock este unul dintre cei mai apreciaţi futurologi ai planetei. În 1993, el a avut o idee foarte interesantă, iar întrebarea care şi-a pus-o este extrem de legitimă: De ce oamenii se interesează atât de mult de dinozauri? Că doar aceştia sunt dispăruţi de 65 de milioane de ani! Multe articole ştiinţifice, cărţi, emisiuni TV sau chiar filme au ca subiect dinozaurii. Să mai aduc aminte de succesul teribil al filmului „Jurassic Park” al lui Steven Spielberg, ce are ca subiect principal dinozaurii?

Lovelock se întreabă dacă nu cumva specia noastră a primit în subconştientul colectiv informaţii că specia noastră se apropie de sfârşitul existenţei sale pe Pământ. Noi nu am stăpânit planeta nici pe departe atât de mult timp ca dinozaurii, care erau departe de reptilele stupide şi lente pe care le credem. Totuşi, ei au sucombat, după 100 de milioane de ani de supremaţie, în urma unui dezastru natural la scară planetară, probabil ca urmare a impactului unui asteroid masiv.

Dacă ne aşteaptă după colţ un asemenea dezastru, atunci semnalele vor fi trimise cu mult înainte şi vor afecta mult mai multe persoane decât orice tragedie obişnuită. Ne putem aştepta la recrudescenţa activităţii de profeţire a zilei de apoi, la un interes mai mare faţă de precunoaştere, la coşmaruri legate de un holocaust, de focuri căzute din cer. Vor exista probabil şi efecte mai subtile, cum ar fi tendinţa de deplasare a populaţiei, oamenii părăsind instinctiv zonele afectate direct, pentru altele, mai
sigure, aflate la înălţime. Dacă vrem să descoperim semnele prevestitoare ale unor teribile întâmplări care ne aşteaptă pe toţi,
aceste lucruri trebuie urmărite. Şi e foarte interesant că, într-adevăr, profeţii despre sfârşitul lumii s-au înmulţit foarte mult în ultima perioadă. Să fie totul o mascaradă? Greu de crezut.

Lovelock, fară a fi mistic şi fară a gândi în termenii de mai sus, spune că suntem fascinaţi de dinozauri ca rezultat al detectării la nivelul subconştientului colectiv a ideii subtil infiltrate că s-ar putea să le împărtăşim soarta curând. Dacă această idee a detectării subconştientului la nivel socio-cultural este corectă, ne-am putea aştepta să se întâmple anumite lucruri. Oamenii vor fi împinşi să comită acte motivate subconştient, ciudate şi fară explicaţie, poate chiar nebuneşti.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu