Scrierile mesopotamiene, mayaşii şi Vechiul Testament ne spun că noi, oamenii, am fost creaţi de extratereştri?


Există în literatura ezoterică o teorie conform căreia noi, oamenii, am fi fost creaţi de extratereştri. Această istorie s-ar regăsi în scrierea mesopotamiană Enuma Eliş, care relatează că: „Marduk, zeul suprem, le cere celorlalţi zei să facă o fiinţă care să se numească OM şi care să aibă povara slujirii zeilor, aceştia să se afle în pace”.

În Geneza, prima carte a Vechiului Testament, se relatează că Iehova (Dumnezeul evreilor) „l-a făcut pe om după chipul şi asemănarea sa şi l-a aşezat în Gradina Edenului ca să o muncească şi să o păzească”.

Conform scrierii Enuma Eliş, omul ar fi fost făcut „din sângele lui Kingu, un zeu răzvrătit”. Aceeaşi scriere susţine că „zeii dorind să facă omul, au greşit amestecul şi au ieşit maimuţele pe care le-au lăsat libere prin păduri”.

În aceeaşi Geneză a Vechiului Testament, se relatează cum a fost „adormit” omul, şi din coasta lui (structura lui genetică) i-a fost făcută perechea. Femeia, Eva.

Aceleaşi teme le regăsim în scrierile vechilor mayaşi. Interesant este faptul că aceste scrieri aflate la mare distanţă de loc şi de timp, povestesc cam aceleaşi întâmplări, completându-se uneori, ceea ce înseamnă că demult, cândva, aceste istorii au avut un punct de plecare comun.

În America Latină s-au descoperit nişte desene rupestre care înfăţişează nişte cosmonauţi cu navele lor. Desenele au fost descoperite în interiorul piramidelor. Dacă cei care au făcut picturile nu au văzut modelele în faţă, este foarte greu de crezut că au putut să-şi imagineze asemenea lucruri.

Teoria că extratereştrii care ne-au creat ar fi venit dintr-o anumită constelaţie (poate că aceea a Dragonului) nu este una chiar halucinantă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock