Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Descoperire-şoc în nişte tăbliţe antice: Iisus l-ar fi considerat pe Dumnezeul vechilor evrei, Iehova, drept Satana!?


Ce spunea Iisus „oamenilor religioşi” din templu? „Voi îl aveţi pe Diavol ca tată!“ (Ioan 8,44). Adică, faptul că ei se închină unui „Dumnezeu” fals, şi nu adevăratului Dumnezeu pe care Iisus încerca să-l vestească.

În fundaţia templului lui Solomon, au fost descoperite nişte tăbliţe scrise în limba ebraică. Ele cuprindeau rapoartele unor spioni trimişi ai Sinodului israelit să-l urmărească pe Iisus, pentru a observa blasfemiile sale faţă de Dumnezeul evreilor. Potrivit acestor tăbliţe, Iisus l-ar fi considerat pe Iehova, Dumnezeul evreilor, drept Satan, şi i-ar fi acuzat pe conaţionalii săi că se închina diavolului.

Foarte interesant e faptul că se ştie că unul dintre numele lui Iehova este El Shaddai, adică Sheitan, unul dintre numele îngerului decăzut. Probabil că această acuzaţie i-au atras moartea, Iisus fiind considerat periculos deoarece cunoştea
adevărul şi îl spunea oamenilor.

Acest Sheitan a fost cel care a planificat acea campanie de exterminare a popoarelor care se închinau altor divinităţi, dând dovadă de o cruzime cumplită, ordonând adevărate genociduri în cazul celor atacaţi şi mai ales dorind dispariţia oricăror urme ce indicau prezenţa altor credinţe decât a sa.