Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Calcule matematice care demonstrează că vampirii n-au existat niciodată

72

blankCostas Efthimiou, profesor la Universitatea Centrală din Florida, a recurs la calcule matematice pentrua  demonstra că vampirii n-au existat niciodată!

Într-un interviu, Costas Efthimiou a declarat că ceea ce l-a determinat să realizeze această cercetare a fost numărul îngrijorător de mare al celor care cred în vampiri. Legenda spune că vampirii se hrănesc cu sânge uman, iar victimele acestora se transformă la rândul lor în vampiri.

Logica profesorului american de origine greacă este simplă. Conform calculelor sale, numărul locuitorilor de pe Terra la 1 ianuarie 1600 se cifra la 536.870.911 persoane. Admiţând supoziţia că primul vampir a apărut pe lume la acea dată şi că monstruoasa creatură ataca cel puţin o persoană pe lună, atunci la data de 1 ianuarie 1600 pe Pământ ar fi trebuit să existe deja doi vampiri, iar peste o lună – patru etc. În consecinţă, numai peste doi ani şi jumătate, Terra ar fi fost asediată de vampiri, care ar fi căutat cu disperare o posibilă victimă, pentru a se hrăni. “Oamenii nu ar fi reuşit să supravieţuiască în astfel de condiţii, chiar şi în cazul unei sporiri duble a natalităţii în fiecare lună”, a concluzionat Costas Efthimiou.

Orgoni Crystal