Un australian a trăit spaima vieţii sale după ce a fotografiat o creatură roşie cu barbă în pădure! Înfricoşător!


creatura in padureUn excursionist australian a trăit spaima vieţii sale, după ce a observat într-una din fotografiile sale o figură ciudată (o „creatură”) în timp ce se plimba pe jos printr-o pădure.

Brock David (aşa e numele lui) se plimba prin sălbăticiile australiane când a fost cuprins brusc de un sentiment de groază și de ceva copleșitor că ar fi fost supravegheat. Totuşi, pe loc, nu a observat cu ochii săi nimic. Însă, mai târziu, când s-a uitat peste fotografiile luate din zonă, a observat o figură ciudată, ca un om bărbos îmbrăcat în roșu, ce apare din spatele unui morman de rădăcini și ramuri.

„Mi-am simțit tot părul de pe ceafă; eu sincer nu cred în fantome sau în orice lucru supranatural”, a spus el. „Destul de ciudat e faptul că m-am confruntat cu un sentiment similar de groază din când în când în ultima săptămână.”

Fotografia stranie a sa s-a dovedit de atunci destul de populară pe social media, unii utilizatorii de Internet chiar pretinzând că ar fi experimentat un sentiment similar de neliniște doar uitându-se la ea. Dacă imaginea arată ceva paranormal în ea rămâne o chestiune de dezbatere.

Sursa: Yahoo News

P.S. Într-adevăr, „creatura” arată foarte ciudat. Vedeţi că cei care nu cred în paranormal, odată ce se confruntă cu un episod „paranormal”, ajung să creadă în aşa ceva? Ajung să creadă că există şi altceva decât ceea ce ştiinţa încearcă să explice?

creatura in padure 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO