Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Am fost atinsă de extratereştri şi am simţit asta ca atingerea lui Dumnezeu” – susţine celebra actriţă americană Goldie Hawn


Într-un articol din Newsweek, actrița americancă Goldie Hawn descrie întâlnirea sa cu 3 extratereștri cu capete triunghiulare, în primii ei ani petrecuţi în California de Sud.

Goldie Hawn a vorbit despre întâlnirea ei apropiată cu extratereștrii, spunând că aceştia i-au atins fața și că s-a simțit ca „degetul lui Dumnezeu”. Actrița a vorbit despre credința ei de mult timp în ființe extraterestre, spunând că au vizitat-o după ce ea i-a chemat când avea 20 de ani.

„Aceasta a fost o perioadă în care au fost o mulțime de observații de OZN-uri”, a spus Hawn despre perioada pe care a lucrat ca dansatoare în California, atunci când avea 20 de ani. „Îmi amintesc atât de clar: am ieșit în afara ușii mele și m-am așezat pe pervazul mic și mă uitam la cer. Și am văzut stelele şi mă gândeam: Cât de mici suntem? Suntem singura planetă din întregul Univers care are viață pe ea?” Actrița le-a strigat oricăror extratereștri ar fi putut-o asculta: „Știu că sunteţi acolo, știu că nu suntem singuri și aș vrea să vă cunosc într-o zi!”

Patru luni mai târziu, Hawn lucra la o slujbă de dansatoare în West Covina, California. Ea a cerut să tragă un pui de somn în mașina unui prieten. Când s-a așezat, ea a auzit un sunet ascuțit în ureche. În timp ce auzea „frecvența înaltă”, Hawn a pretins că a văzut în jur de trei capete în formă triunghiulară: „Erau de culoare argintie, nu aveau gură, nasul îl aveau mic şi nu aveau nici urechi. Arătau spre mine în mașină”.

Hawn a vorbit despre modul în care extratereștrii „m-au atins și am simțit ca degetul lui Dumnezeu. A fost cel mai binevoitor și iubitor sentiment. Era plin de lumină”.

Goldie Hawn este o actriță, regizoare, producătoare și cântăreață americană. Ea a primit pentru rolul din „Floarea de cactus” (1969), Premiul BAFTA pentru cea mai bună prestație feminină, Globul de Aur în 1970 pentru cea mai bună actriță într-un rol secundat și Oscarul în 1970 pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar.


Lasă un comentariu