Site de secrete, stiinta si metafizica

Incredibilul complex megalit de la Stonehenge a fost construit în jurul anului 8.000 î.Hr. de extratereştri veniţi pe Terra?

2 29

Stonehenge este un celebru monument neolitic din Anglia, care este format din patru cercuri concentrice construite din pietre. Cercul exterior (cercul Sarsen), de 33 metri în diametru, este construit din 30 de blocuri imense de piatră (megaliți), așezate vertical; astăzi doar 17 dintre aceste blocuri mai sunt în picioare. Deasupra acestor blocuri de piatră au fost așezate ca niște praguri (buiandrugi) alte blocuri curbate (în formă de arc de cerc). În interiorul acestui lanț exterior se află un alt cerc de blocuri mai mic din piatră vânătă.

Conform istoriei oficiale, construcția ansamblului Stonhenge a început în anul 3.000 î.Hr. Însă, de-a lungul timpului au fost elaborate numeroase teorii referitoare la originea Complexului Megalitic de la Stonehenge. Una dintre ipoteze susţine chiar că realizatorii iniţiali ai straniilor formaţiuni ar fi fost inspiraţi de nava spaţială care i-a adus pe Terra sau care le-a furnizat provizii în jurul anului 8000 î.Hr.

Evoluţia complexului a fost una dinamică. Iniţial, acesta era constituit din pietre uriaşe, acoperit cu pământ sau inserţii vegetale, care imitau structura unui OZN. Ulterior, după anul 3000 î. Ch., apariţia navelor extraterestre ce au vizitat Pămăntul şi au atras atenţia vechilor locuitori ai insulelor britanice, a fost redată prin Complexul Megalitic de la Stonehenge.

Dumnezeu ştie care e adevărul…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie