Illuminati şi ocultiştii venerează marea stea portocalie, Betelgeuse, „simbolul Satanei”. Astfel se explică sărbătoarea păgână de „Halloween”… E implicată şi compania „Orange” în această conspiraţie?


Betelgeuse maleficBetelgeuse este o stea supergigantă roșie, foarte strălucitoare, aflată la o distanță de 427 de ani-lumină față de Pământ. Masivul astru ceresc poate fi observat cu ochiul liber ca fiind o stea de culoare portocalie-roşie. Există însă o tradiție ocultă conform căreia această strălucitoare stea ar fi simbolul Satanei. Masonii, magicienii, sataniștii și membri Illuminati venerează demult acestă stea portocalie, Betelgeuse.

Acum peste 3 ani, scriam un articol cuprinzător despre această stea:”Betelgeuse, gigantica stea cosmică care ne influenţează viaţa„. Citez din articol:

„Betelgeuse este o stea despre care s-a vorbit în multe culturi ezoterice, printre care în cărţile scrise de Alice Bailey, ce prezintă învăţăturile maestrului tibetan Dhjwal Khul. Astfel, în cartea din 1919, maestrul tibetan ne învaţă că “umanitatea şi întregul nostru sistem solar de razele ce vin din alte stele”. El a adus aminte de forţele potente ce provin de pe steaua Betelgeuse”.

În acelaşi articol, arătam cum această stea ne poate influenţa corpul nostru eteric, prin energiile subtile care le degajă Betelgeuse. Însă atunci nu mă întrebam: oare e vorba de energii pozitive sau negative? Multe dintre învăţăturile despre Betelgeuse provin tocmai de la această autoare, Alice Bailey, care a fost o mare ocultistă şi care a fondat în 1922 organizaţia „Lucis Trust”. De această organizaţie aparţine şi editura „Lucifer Publishing Company”, ce şi-a schimbat denumirea în 1925 în „Lucis Publishing Company” (mai multe găsiţi pe Wikipedia). Aşadar, nu e nicio îndoială că Alice Bailey are legătură cu doctrinele sataniste / ocultiste ale acestei lumi.

Pentru a promova adorarea sau acceptarea stelei Betelgeuse (simbolul Satanei) în rândul oamenilor, Illuminati, organizaţia care controlează deja o mare parte din lume, a popularizat foarte mult festivalul păgân al Halloween-ului (de pe 31 octombrie) şi principalul său simbol, dovleacul portocaliu. Şi asta pentru că steaua Betegeuse e una portocalie, trebuia găsit simbolul unui fruct de aceeaşi culoare (dovleacul). Şi, să nu uităm aici şi simbolul şi numele marelui operator de telefonie mobilă, Orange. Unii o să spună: „păi bine, de-acum orice e colorat în portocaliu e satanic?” Nu, nu spun asta. Doar că trebuie să fiţi atenţi la manipulările subconştiente pe care anumite sărbători sau sigle de companii o pot avea asupra noastră. Iar cine nu crede că va fi afectat, eu zic să se mai gândească o dată la spusele lui Joseph Goebbels, ministrul nazist al Propagandei: „Nu ar fi imposibil de dovedit că, înţelegând psihologia oamenilor şi folosind foarte des repetiţia, un pătrat va putea fi perceput ca fiind cerc”.

 


Lasă un comentariu