O gigantică fiinţă umanoidă, aflată în faţa Soarelui, a fost surprinsă şi fotografiată pe o plajă din Argentina!?


fiinta luminoasa pe plaja 1Site-ul Inexplicata („Revista spaniolă de ufologie”) prezintă o fotografie misterioasă care prezintă mari semne de întrebare despre natura obiectului, evenimentului sau a fiinţei prezentate. Iată ce scrie site-ul:

„Editorul-contribuitor Guillermo D.Gimenez vine cu aceste fotografii, însoţite de următorul mesaj: „Mărirea unei fotografii luate pe data de 19 noiembrie 2013, de-a lungul coastei Necochea (provincia Buenos Aires, Argentina), acolo unde o figură umanoidă asemenea unui turn poate fi văzută de-a lungul coastei. Ce credeţi? Fotografia este analizată de FAO – Fundaţia Argentiniană de Ufologie.”

OK, deci…  Unii spun că ar fi vorba de un far (dar nu se ştie dacă în acea zonă ar fi cu adevărat un far) sau că e, de fapt, o eroare fotografică ce apare în mod normal atunci când fotografiezi Soarele din faţă. Totuşi, dacă ne uităm puţin la imaginea de mai jos (mărită, contrastată puternic şi inversată în funcţie de temperaturile de culoare), parcă nu mai e vorba chiar de o acea eroare fotografică normală, ci pare tot mai mult o gigantică fiinţă, mai ales comparând-o cu oamenii care se află pe plajă! Oricum, fotograful ştie cel mai bine care este adevărul…

Aşteptăm opinii…

fiinta luminoasa pe plaja 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock