Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O ipoteză nebună: ciupercile ar putea fi specii de extratereştri veniţi din Univers, pentru a coloniza Pământul


În viaţa mea de cercetător amator în domeniul evenimentelor paranormale, am întâlnit multe teorii nebuneşti ale conspiraţiei, una mai incredibilă decât alta. Ei bine, în rândul acestora se întâlneşte şi aceasta pe care o descriu în articolul următor: şi anume faptul că… ciupercile ar putea fi specii extraterestre extrem de avansate, care ne-ar fi invadat Pământul.

Mai jos, aveţi traducerea şi adaptarea proprie a videoclipului YouTube care vorbeşte de această posibilitate incredibilă:

* Sunt ciupercile specii extraterestre care au invadat Pământul şi au cucerit restul Universului cunoscut? Pare o idee nebunească, dar înainte de a respinge această idee, haideţi să explorăm această posibilitate.

* Ştiaţi că ciupercile cresc într-o zonă specială de-a lor, departe de alte plante şi animale? Ele nu au clorofilă, iau oxigenul şi produc dioxid de carbon, având o varietate largă de forme şi culori. Există numai puţin de 75 de specii de ciuperci care strălucesc în întuneric.

* Ştiaţi că cel mai mare organism viu găsit vreodată este „ciuperca de miere”, în estul statului Oregon (SUA), acoperind o suprafaţă de 2.200 de acri?

* Dar ce-au ciupercile cu călătoriile stelare? Faţă de alte forme de viaţă de pe planeta noastră, sporii de ciuperci sunt aproape perfecţi pentru călătoria spaţială. Ei pot supravieţui în vid şi sunt rezistenţi la temperaturi extrem de joase. Învelişul sporului de ciuperci este unul dintre cei mai rezistenţi din natură. El este alcătuit din chitină, un material extrem de rezistent.

* Interesant e faptul că sporii de ciuperci au fost găsiţi în toate straturile atmosferei. Stratul lor exterior arată de parcă ar fi metalic, permiţându-i să reflecte lumina ultravioletă. În plus, sporii pot să stea în stare de hibernare pentru mult timp şi totuşi să germineze în continuare. Se pare că ciupercile au găsit o cale să supravieţuiască în condiţiile vitrege din spaţiul cosmic.

* În fiecare an, cheltuim miliarde de dolari pentru găsirea vieţii extraterestre, dar am putea-o recunoaşte? Şi dacă ciupercile n-ar fi altceva decât specii de extratereştri, ce sunt foarte evoluate, şi care au găsit o modalitate de a-şi modifica ADN-ul, astfel încât să poată explora întreg Universul? Aceste ciuperci sunt foarte rezistente şi se adaptează uşor la condiţiile cele mai vitrege din mediu. Sub anumite circumstanţe, sporii de ciuperci ar putea călători de pe o planetă pe alta. Acest lucru le-ar putea permite să colonizeze fiecare planetă care le-ar oferi oxigen.

* Noi avem o idee preconcepută conform căreia un extraterestru ar trebui să arate ca noi: cap, mâini, picioare, etc. Dacă aceste ciuperci ar fi forme de viaţă într-un fel inteligente, atunci ele s-ar putea să ne considere pe noi, oamenii, ca fiind specii inferioare şi mai puţin evoluate. E adevărat că, până acum, după câte ştim, nicio ciupercă n-a scris vreun roman de 1.000 de pagini şi nici n-a compus vreo simfonie muzicală, dar poate că ele au o altă modalitate în a-şi exprima creativitatea.

* Ceea ce ştim până în prezent despre ciuperci îl reprezintă faptul că ele şi-au creat o vastă reţea neuronală de micelii, foarte asemănătoare cu reţeaua neuronală a creierului uman. Ar putea ca aceste ciuperci să aibă propria versiune de Internet? Cercetările asupra ciupercilor au crescut foarte mult în ultimii ani, aşa că ar fi foarte interesant să aflăm mai multe despre aceşti posibili vizitatori extratereştri.

* Ce credeţi: ciupercile vin din spaţiul cosmic, sunt „stăpânii” noştri spaţiali sau doar sunt bune ca şi garnitură la friptură?


Lasă un comentariu