Marii oameni de afaceri se folosesc de puterile paranormale (precogniţie) pentru a avea succes


În anii ’70, Douglas Dean şi John Mihalasky, doi oameni de ştiinţă din Colegiul de Inginerie din Newark, au investigat ipoteza conform căreia directorii de afaceri de succes uneori beneficiază de pe urma precogniţiei. Într-un experiment computerizat de precogniţie, ei au testat zeci de directori de corporaţii şi au găsit dovezi semnificative pentru abilităţi precognitive în rândul acestora. Cu cât aveau directorii mai mult succes, cu atât erau mai evidente abilităţile lor de precogniţie.

Acest studiu, publicat în 1974 sub forma unei cărţi denumite „Executive ESP”, a generat un interes enorm în comunitatea de afaceri. Un revizor al studiului a scris în revista „Time”: „Mulţi oameni de afaceri invidioşi au bănuit că adversarii lor mai de succes sunt înzestraţi cu un al şaselea simţ – o abilitate intuitivă de a prevedea viitorul şi de a lua deciziile dificile, neaşteptate care au rezultate extraordinare. Acum există dovezi de tipul acesta care sugerează că intuiţia chiar are rezultate”.

Alexander M. Poniatoff, fondatorul corporaţiei Ampex, a mărturisit la un moment dat: „În trecut nu aş fi recunoscut faţă de nimeni, în special faţă de oamenii de afaceri, de ce deciziile mele erau uneori contrare oricărei judecăţi logice. Dar acum, că am aflat că şi alţi oameni îşi urmează intuiţia, nu mă deranjează să vorbesc despre asta”. William W. Keeler, preşedintele pensionat al Philips Petroleum, a afirmat că „au existat prea multe incidente care nu puteau fi explicate ca fiind simple coincidenţe. Sentimentele mele puternice faţă de anumite lucruri erau precise când îmi permiteam să le dau ghes. Câmpuri de petrol s-au găsit urmărind premoniţii, prin vise precognitive şi de către oameni care nu ştiau nimic despre geologie”.

În 1982, „St. Louis Business Journal” a testat modul în care un medium a evoluat în comparaţie cu o serie de brokeri profesionali pe o perioadă de şase luni şi a raportat că mediumul, care nu avea training formal în tranzacţiile sau analizele de pe piaţa bursieră, s-a descurcat mai bine decât 18 din 19 brokeri. Pe perioada de testare, media bursei Dow Jones Industrial a scăzut cu 8%, însă acţiunile mediumului au crescut cu 17%.

Asta înseamnă că se poate demonstra, fără tăgadă, că puterile paranormale (cum este precogniţia / intuiţia) sunt foarte importante chiar şi în lumea afacerilor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock