Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Ce rost mai are să-i căutăm pe extratereştrii de pe alte planete, din moment ce ei tot ajung în iad!”


extraterestri in iadCreaționistul Ken Ham a declarat programul spațial american este o risipă de bani, deoarece orice viață extraterestră care oamenii de știință ar găsi-o ar fi condamnată la pieire, în iad. Sunt șocat de nenumărate sute de milioane de dolari care s-au cheltuit de-a lungul anilor în căutarea disperată și inutilă a vieţii extraterestre,” a scris Ham pe site-ul Genesis.com.

Ham susține că seculariștii sunt disperaţi găsească viață în spațiul cosmic, ca o parte a răzvrătirii lor împotriva lui Dumnezeu, într-o încercare disperată de a dovedi presupusa evoluție. Viața nu a evoluat, dar a fost special creată de Dumnezeu, aşa cum Geneza ne învață în mod clar. Creștinii cu siguranțănu trebuie să se aștepte ca viață extraterestră existe în întreg Universul. Acum, Biblia nu spune dacă există sau nu viaţă animală sau vegetală în spațiul cosmic. Eu cu siguranță suspectez că ea nu există.”

Dar, indiferent dacă există sau nu viață extraterestră în spațiul cosmic, Ham afirmă aceasta nu ar putea fi cu adevărat inteligentă”.

Vedeţi voi… Biblia arată clar că păcatul lui Adam a afectat întregul Univers. Acest lucru înseamnă că orice extratereștri ar putea exista, întrucât ei nu sunt descendenții lui Adam, ei nu pot avea parte de mântuire, a explicat Ham. Iisus nu a devenit ZeulKlingon sau ZeulMarţian! Numai descendenţii lui Adam pot fi mântuiţi. Fiul lui Dumnezeu rămâne Mântuitorul nostru„.

P.S. Aşadar, acest creaţionist (cam exagerat, din punctul meu de vedere), consideră că nu are rost să căutăm viaţa extraterestră pe alte planete, din moment ce toţi extratereştrii (care ar exista eventual) ar fi condamnaţi la iazul de foc…


Lasă un comentariu