Cele două locuri misterioase ale lumii, Triunghiul Bermudelor şi Triunghiul Dragonului, sunt zone de intrare în Terra a civilizaţiilor transcendentale!


triunghiul bermudelor triunghiul dragonuluiExistă două locuri pe Pământ unde busola magnetică indică adevăratul nord (nordul geografic) şi nu pe cel magnetic (între acestea plasându-se în mod normal o diferenţă de şase grade). Acest fenomen se numeşte variaţia busolei. Navigatorii trebuie să compenseze valoarea acestei variaţii, altfel ambarcaţiunea pe care se află va pierde cursul. Unul dintre aceste locuri este Triunghiul Bermudelor, iar celălalt – Triunghiul Dragonului. Această ultimă zonă poate fi trasată pe hartă ca o legătură între Japonia, Taiwan şi Insula Yap. A devenit cunoscută sub numele de Triunghiul Dragonului după o legendă chineză, veche de secole, potrivit căreia, în adâncul apelor ar sălăşlui dragoni, a căror mişcare produce valuri, vârtejuri, o ceaţă deasă şi furtuni imprevizibile.

Triunghiul Dragonului reprezintă o zonă schimbătoare, unde modificările vremii şi mişcarea apelor sunt bruşte. Zona nu apare pe hărţile maritime dar este plasată în Marea Filipinelor (numele de Marea Diavolului este utilizat de pescarii japonezi), pe coasta de est a Chinei, recunoscută prin faptul că aici au dispărut în mod misterios numeroase nave şi avioane, într-un mod similar cu cele petrecute în Triunghiul Bermudelor.

În apele aparent calme din cele două Triunghiuri au „sfârşit” ca prin farmec, de-a lungul anilor, tancuri petroliere, nave militare şi comerciale, submarine nucleare, expediţii ştiinţifice, vase ale pescarilor, avioane… Cei care au supravieţuit spun că aparatura nu mai funcţiona, vizibilitatea era redusă din cauza unei ceţe apărută pe neaşteptate, iar timpul se scurgea mult mai repede! Unii leagă aceste întâmplări de activităţile vulcanice de pe fundul oceanului, fie amintesc de vârtejuri, fie susţin că cei dispăruţi au pierit în ape datorită unei nefericite coincidenţe a mai multor factori nefavorabili: o bruscă înrăutăţire a condiţiilor meteorologice, interferenţe electrice şi o eroare de pilotaj. Alţii nu ignoră fenomenul OZN, implicit extratereştrii. Se mai vorbeşte de fantome, fie de regatele dispărute sub ape, în urma dezastrelor provocate de furia acestora. Etc, etc.

Dr. Jessup, după ce a studiat amănunţit aceste două zone, în special misterioasele dispariţii ale navelor şi avioanelor deopotrivă, emite ipoteza că, pe Pământ, aceste locuri constituie un contact cu civilizaţii extraterestre venite din alte „lumi”! Apariţia nenumăratelor obiecte neidentificate, zburătoare sau submarine, în această zonă nu face altceva decât să confirme ipoteza: aici s-ar afla un imens laborator pentru civilizaţii mult mai avansate decât cea terestră, dar despre care nu ştim nimic. Aceste civilizaţii transcendentale ar pătrunde în Triunghiul Bermudelor şi cel al Dragonului, venind din alte dimensiuni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock