Tăbliţele de smarald ale lui Thoth ne dezvăluie adevărul despre creaturile care trăiau în Atlantida şi care, poate, trăiesc şi astăzi printre noi…


Tăbliţele de Smarald ale lui Thoth au o vechime estimată la 36.000 de ani. Tăbliţele au fost scrise de Thoth, un „rege-preot atlant”, care a înfiinţat o colonie în Egipt. Au fost duse apoi în America de Sud de către „preoţii piramidelor” egiptene şi îngropate sub un templu mayaş închinat zeului Soarelui, în Yucatan, Mexic.

Traducătorul acestor tăbliţe, Maurice Doreai, susţine că le-a recuperat şi le-a tradus în 1925, dar că a primit „permisiunea” de a le publica mult mai târziu. Iată ce se spune aici:

„Vorbesc despre vechea Atlantida, despre zilele Regatului Umbrelor, despre venirea copiilor umbrei din marele adânc, chemaţi de înţelepciunea pământeanului, chemaţi pentru a dobândi mare putere. Cu mult înaintea Atlantidei au existat oameni care trăiau în întuneric şi foloseau magia neagră pentru a chema fiinţe din marele adânc de sub noi.

Ei au venit în acest ciclu, fără formă, cu o altă vibraţie, existând nevăzuţi de copiii pământenilor. Puteau lua fiinţă numai prin sânge, numai prin oameni puteau trăi în lume. În erele trecute au fost cuceriţi de Stăpâni, mânaţi spre locul de unde au venit. Dar unii au rămas acolo, ascunşi în spaţii şi planuri necunoscute omului.

Trăiau în Atlantida ca umbre, dar uneori apăreau în mijlocul oamenilor. Iar când li se oferea sânge, apăreau printre oameni. Atunci când luau forma umană ei se mişcau printre noi, dar 244 numai vederii noastre apăreau ca oameni. Aveau cap de şarpe când li se lua strălucirea, dar apăreau omului ca oameni între oameni. S-au strecurat în consilii, luând forma oamenilor, eliminând prin vicleşugurile lor pe şefii regatelor, luând forma lor şi domnind asupra popoarelor. Numai prin magie ei puteau fi descoperiţi, numai prin sunete puteau fi văzute feţele lor.

Din regatul umbrelor, ei au căutat să distrugă omul şi să conducă în locul lui. Dar să ştiţi că Stăpânii erau puternici în magia lor, putând ridica vălul de pe faţa şarpelui, trimiţându-l înapoi la locul lui. Ei au venit la oameni şi i-au învăţat secretul, Cuvântul pe care numai un om îl poate pronunţa; de îndată ei au ridicat vălul şarpelui şi l-au îndepărtat dintre oameni.

Totuşi luaţi aminte, şerpii încă mai trăiau într-un loc accesibil uneori lumii. Merg nevăzuţi printre voi, în locuri unde s-au făcut ritualuri; iar timpul se scurge şi ei iau asemănarea oamenilor. Pot fi chemaţi de cel ce cunoaşte magia albă sau neagră, dar numai magul alb îi poate controla şi lega în carnea lor. Nu căuta regatul umbrelor, căci sigur apare răul, deoarece numai stăpânii strălucirii domnesc peste umbra fricii… Să ştii, frate, că teama este un mare obstacol; fii stăpânul tuturor în strălucire, iar umbra va dispărea în curând. Ascultă şi urmează-mi înţelepciunea, vocea Luminii este clară, de cauţi valea umbrei, va apărea numai lumina.”

În acest pasaj, indiferent care este originea sa, se regăseşte istoria vieţii pe Pământ timp de sute de mii de ani, dar şi sursa celor care controlează astăzi lumea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO