Misterul locuitorilor Imperiului Uigur: sunt ei urmaşii vechilor lemurieni?


Într-un articol din 2015 – În Siberia, în mijlocul unui lac, se află o structură misterioasă, pentru care oamenii de ştiinţă nu găsesc nicio explicaţie! – vorbeam despre o structură care se află în apropiere de granița mongolă, în Republica Tuva (Federaţia Rusă), pe o mică insulă din mijlocul unui lac din Siberia. Experţii cred că această structură a fost construită în perioada Imperiului Uigur (744-840).

Dar, multe mistere sunt legate de acest Imperiu Uigur. Marele iniţiat George Gurdjieff afirma că făcuse parte dintr-o expediţie eşuată de găsire a unui oraş pierdut din Imperiul Uigur, sub nisipurile deşertului Gobi. El mărturisea că a fost iniţiat în Frăţia Soarelui/Lunii din Asia Centrală şi i s-a spus că fondatorii acestei Frăţii veniseră în Antichitate de pe Marte.

James Churchward susţine că Imperiul Uigur reprezintă de fapt continuarea fostei civilizaţii lemuriene. Mai târziu, un arheolog rus, prof. Kosloff, a descoperit vestigiile unui mormânt în aceeaşi zonă a deşertului Gobi. Au fost găsite aici portretul unui domnitor şi al reginei sale, pictură estimată la cel puţin 18.000 de ani vechime. Tot aici se afla şi o emblemă în care era desenat un cerc cu cruce, iar în centrul acesteia exista un simbol similar literei greceşti Mu.

O expediţie a Muzeului American de Istorie Naturală din 1993 a găsit multe fosile de dinozaur în deşertul Gobi. Au fost descoperite aproximativ 40-50 de schelete de dinozaur în numai 3 ore, pe un perimetru nu mai mare decât un teren.


Lasă un comentariu