Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Proiectul ultrasecret Montauk a deschis o poartă spaţio-temporală din anul 1983 în 1943?


În extremitatea estică a oraşului Long Island se află Montauk Point, care este cunoscut majorităţii new yorkezilor datorită farului şi a frumuseţii peisajelor sale. În zona de vest din imediata apropiere a farului există o bază militară misterioasă, părăsită, ce aparţine Forţelor Aeriene SUA, fiind construită pe terenul mai vechiului Fort Hero.

Deşi a fost în mod oficial închisă şi abandonată de Forţele Aeriene SUA încă din 1969, baza a fost ulterior redeschisă, continuându-şi activitatea fără aprobarea Guvernului Statelor Unite. Sursa finanţării bazei reprezintă, de asemenea, un mister. Nu s-au descoperit dovezi că guvernul sau armata ar fi furnizat fondurile necesare. Oficialii guvernului au căutat unele răspunsuri, însă fără succes.

Însă, unele cercetări independente au relatat faptul că este posibil ca baza militară să fi fost finanţată din surse naziste. În 1944, un tren militar american trecea printr-un tunel francez transportând aur nazist în valoare de 10 miliarde de dolari. Trenul a fost dinamitat în vreme ce se afla în tunel. În tren se aflau şi 51 de militari americani. Generalul George Patton se afla în Europa la acel moment şi a investigat tragicul incident, dar nu înţelegea cum a fost posibil ca un tren ce aparţinea trupelor americane să fie dinamitat în vreme ce se afla pe teritoriul de vest al Aliaţilor. Soarta celor 10 miliarde de dolari a rămas, de asemenea, învăluită în mister, iar eforturile lui Patton au fost blocate.

E posibil ca acest aur să fi ajuns, în final, la Montauk. Erau 10 miliarde de dolari în aur, calculate la 20 de dolari uncia. Acea cantitate de aur valorează astăzi 200 de miliarde de dolari. Suma a fost folosită pentru finanţarea deschiderii proiectului şi pentru susţinerea cercetărilor în anii ce au urmat.

Secretul operaţiunii a dinamizat imaginaţia oamenilor care au creat legende ce se puteau asculta la tot pasul prin Long Island. Este totuşi improbabil ca vreunul din localnicii de la Montauk sau cei care au lansat zvonurile să cunoască întreaga poveste a celor petrecute acolo. Un grup de persoane care au fost implicate în aceste experimente consideră că „Proiectul Montauk” a fost, de fapt, o continuare, reprezentând un punct culminant al cercetărilor efectuate la bordul distrugătorului USS Eldridge, în 1943. Fenomenul, cunoscut sub numele de „Experimentul Philadelphia”, în care nava a dispărut literalmente din spectrul vizual, s-a produs în timp ce Marina Americană realiza experimente în ceea ce priveşte obţinerea invizibilităţii navelor la detectarea lor prin intermediul radarului.

Conform acestor relatări, au urmat trei decenii de cercetări secrete şi tehnologie aplicată. Experimentele includeau supravegherea electronică a minţii şi controlul anumitor categorii de populaţie. Punctul culminant al acestor experimente a fost atins la Montauk Point, în anul 1983 şi a reprezentat momentul când „Proiectul Montauk” a reuşit deschiderea unei porţi spaţio-temporale către 1943.


Lasă un comentariu