O formaţiune bizară de nori a apărut deasupra Portugaliei! Oamenii i-au spus „mâna lui Dumnezeu”!


mana lui DumnezeuMâna lui Dumnezeu? Această formaţiune de nori terifiantă, ce a apărut deasupra Portugaliei, arată ca un pumn coborât din cer; acesta este motivul pentru care mulți au numit-o „mâna lui Dumnezeu.”

Norul a luat această formă neobișnuită, de mână coborâtă din cer, care ține o minge de foc, deasupra insulei Madeira (Portugalia). Formaţiunea noroasă a fost observată de un blogger ce este pasionat de meteorologie, Rogerio Pacheco, şi care a declarat că nu putea să-şi creadă ochilor când s-a uitat în sus pe cer, într-o dimineață. El a postat câteva fotografii pe blogul său, și, după aceea, imaginile sale au devenit virale pe Internet.

Cei care au privit fotografia, au comparat norul portocaliu strălucitor cu o cometă clasică, ce apare în jocul video „Final Fantasy VII”. „De îndată ce am văzut cerul, am fost imediat intrigat și mi-am luat camera pentru a face fotografia”, a spus Pacheco. „Pentru mine, norul arată ca o mână întinsă, cu o minge de foc.”

Sursa: earthables.com

mana lui Dumnezeu 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock