Site de secrete, stiinta si metafizica

O formaţiune bizară de nori a apărut deasupra Portugaliei! Oamenii i-au spus “mâna lui Dumnezeu”!

10 15

mana lui DumnezeuMâna lui Dumnezeu? Această formaţiune de nori terifiantă, ce a apărut deasupra Portugaliei, arată ca un pumn coborât din cer; acesta este motivul pentru care mulți au numit-o “mâna lui Dumnezeu.”

Norul a luat această formă neobișnuită, de mână coborâtă din cer, care ține o minge de foc, deasupra insulei Madeira (Portugalia). Formaţiunea noroasă a fost observată de un blogger ce este pasionat de meteorologie, Rogerio Pacheco, şi care a declarat că nu putea să-şi creadă ochilor când s-a uitat în sus pe cer, într-o dimineață. El a postat câteva fotografii pe blogul său, și, după aceea, imaginile sale au devenit virale pe Internet.

Cei care au privit fotografia, au comparat norul portocaliu strălucitor cu o cometă clasică, ce apare în jocul video “Final Fantasy VII”. “De îndată ce am văzut cerul, am fost imediat intrigat și mi-am luat camera pentru a face fotografia”, a spus Pacheco. “Pentru mine, norul arată ca o mână întinsă, cu o minge de foc.”

Sursa: earthables.com

mana lui Dumnezeu 2

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie