Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce reprezintă această misterioasă sculptură de la Vatican – “Sfera din interiorul sferei”? Am două teorii foarte interesante…

495

sfera din sferaVorbeam în articolul de ieri despre artificialitatea planetei X/Nibiru (Planeta X/Nibiru se poate observa ca un imens corp ceresc artificial în jurul Pământului! Planeta pare ca o minge de fotbal, fiind protejată de o sferă Dyson!). În articol spuneam că, de-a lungul anilor, au existat mai multe viziuni ale unor oameni care au semnalat prezenţa unui obiect imens în sistemul nostru solar, de mărimea Lunii văzute pe cer, dar care pare a fi o structură total artificială. În 2008, Bob Dean, care a făcut parte din serviciile secrete americane, după un interviu cu Karry Kassidy, a mărturisit că planeta X/Nibiru este una reală 100%, dar aceasta este protejată de o “sferă Dyson” (un strat artificial protector în jurul unei planete).

Ei bine, îmi cer scuze, dar am uitat să vă spun un lucru extrem de important, aşa că m-am gândit să fac un alt articol separat, pentru a nu mai updata articolul original (unii care l-au citit deja, s-ar putea să nu mai treacă peste el încă o dată). În curtea interioară a Muzeului Vaticanului se află o sculptură monumentală, care reprezintă o sferă imensă. Realizată de către sculptorul italian Arnaldo Pomodoro, această structură este intitulată “Sfera con sfera”, adică “sfera în interiorul unei sfere”; este o statuie de bronz, care apare ca aurie atunci când Soarele străluceşte pe ea.

Dar, ce-i mai interesant în cadrul acestei statui îl reprezintă faptul că imensa sferă iniţială apare sculptată ca fiind distrusă, în interiorul ei apărând o altă sferă, de mărime mai mică. Cele două sfere se învârt continuu, aşa cum puteţi vedea în videoclipul de la finalul articolului. Mai multe copii ale acestei sculpturi se află expuse în diverse zone ale lumii.

Întrebarea care se pune e următoarea: ce naiba reprezintă această sculptură? Ei bine, ţinând cont de cele spuse în articolul de ieri, ar fi putea fi planeta X/Nibiru (care arată ca o sferă), care este protejată de sfera artificială Dyson. Desigur, m-am mai gândit şi la un alt punct de vedere. Dacă sfera cea mare reprezintă Pământul, care este distrus, iar în interior avem o lume ascunsă? În definitiv, nu puţine legende vorbesc despre civilizaţiile din lumea subpământeană…

 

Orgoni Crystal