Cea mai ciudată creatură din lume a fost filmată de un chinez! Un vierme verde cu o „limbă” roz… Să nu spuneţi că e extraterestru!


vierme verde cu limba rozÎnainte de a scrie acest articol, cred că am văzut unul dintre cele mai ciudate lucruri din viaţa mea. Adică, de-a lungul timpului, am văzut şi am scris despre o mulţime de bizarerii, dar despre o fiinţă mai stranie ca asta nu cred că am postat vreodată. Voi aţi văzut vreodată un vierme verde cu limba roz!? Eu nu (şi cred că şi voi), dar un chinez l-a observat, l-a filmat, l-a postat pe Facebook, iar filmarea sa a făcut senzaţie pe Internet!

Creatura bizară a fost filmată de Wei Cheng Jian în portul Penghu din Taiwan și arată puţin ca un șarpe făcut dintr-un substanță verde gelatinoasă şi translucidă. Imaginile prezintă viermele care se târăşte pe o podea de beton, după care îşi scoate un fel de limbă lungă de culoare roz, cu ajutorul căreia explorează mediul din jurul său.

Aşadar ce-ar mai putea fi această ciudăţenie!? S-a sugerat că creatura ar putea fi un „vierme panglică”, un nevertebrat care poate fi de obicei găsit pe fundul oceanului, în regiunile tropicale și sub-tropicale. Iar acea „limbă” nu ar fi decât un tub special de alimentare (sau trompă), care se foloseşte pentru a otrăvi și paraliza victimele sale. Videoclipul, care a fost încărcat pe pagina de Facebook a lui Wei Cheng poate fi vizualizat AICI.

P.S. Sper să nu aud glume pe aici că ar fi vorba de un extraterestru minuscul! Dacă ar fi fost de 2 metri lungime, mulţi aţi fi zis că e chiar extraterestru!


Lasă un comentariu