O creatură biologică inteligentă, poate venită din altă dimensiune, a fost observată în Canada!


Imagine: captura videoclip YouTube

Credeţi că noi, oamenii, împreună cu animalele, păsările şi insectele cunoscute, suntem singurele fiinţe de pe această planetă? Bineînţeles că nu. În lume mai există şi alte fiinţe, necunoscute încă nouă oamenilor, care ar putea fi chiar inteligente.

Am văzut de atâtea ori, pe acest site, mai multe videoclipuri sau fotografii bizare, cu tot felul de creaturi misterioase, parcă venite din altă lume pe Terra. Şi tocmai asta vedeţi în acest articol – o creatură zburătoare, observată în Canada.O

Priviţi-o în fotografia de mai jos (captură după un videoclip YouTube). Nu vi se pare a fi cu adevărat ciudată? Aţi mai văzut vreodată aşa ceva?

Imagine: captura videoclip YouTube

Ce credeţi? Este o fiinţă inteligentă de pe Terra? Sau e venită din alte dimensiuni? Ori e vorba de un aparat zburător uman sau chiar extraterestru?

În 2017 scriam acest articol – Pasăre cu aripi de foc? O creatură asemănătoare legendarei păsări Phoenix a fost observată în cer… – în care arătam cum un martor a văzut în Colorado (SUA) un fel de „pasăre de foc”, asemănătoare legendarei păsări Phoenix.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock