Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Imagini controversate ale „Regatului Ceresc al lui Dumnezeu” au fost surprinse în China. Miraj, experiment Blue Bleam sau altceva?

 • 188
 •  
 •  
 •  
  188
  Shares

blankÎn ultimii ani, pe cerul din întreaga lume au fost raportate apariții ciudate, iar una dintre țările în care se pare că a existat un număr mai mare de apariţii spectaculoase este China. Într-adevăr, în diferite localități din această țară asiatică, oamenii au înregistrat un fenomen care a înspăimântat toată lumea: este vorba despre umbrele ciudate de pe cer, care au fost botezate ca „orașe fantomatice”. Aceste orașe fantomatice, care par să plutească printr-o ceață deasă, au fost încărcate pe YouTube, generând speculații printre milioane de utilizatori de pe Internet. Dar, potrivit oamenilor de știință, acestea sunt miraje, adică imagini ale unor obiecte aflate la distanţă, proiectate pe cer de refracția razelor de lumină.

Totuși, trebuie să menționăm și alte ipoteze care încearcă să explice aceste fenomene ciudate, și anume:
– Imagini holografice din cadrul proiectului Blue Beam, care au rol de a înşela omenirea și, astfel, a deschide calea către noua ordine mondială.
– Un univers paralel.
– Portaluri dintr-o altă dimensiune, care se deschid deasupra Pământului.
– Experimente misterioase care au loc la Acceleratorul de particule LHC de la centrul CERN din Geneva, Elveția. Unii oameni consideră că experimente precum cele de la CERN ar putea crea fenomene pe care nu le-am văzut niciodată pe planeta Pământ. În afară de oraşe plutitoare, s-au mai văzut pe cer forme ciudate ca așa-numitul „ochi al lui Dumnezeu“, mingi de foc etc.

Acum, în acest videoclip, apare ceva atât de uimitor, încât poate fi descris ca „o bucată din Regatul Ceresc al lui Dumnezeu“. Este aceasta „Intrarea către Paradis”? În ceaţă se poate distinge, de exemplu, forma unui înger cu aripi, precum şi alte fiinţe celeste. Să fie acesta un nou miraj? Sau ceva inexplicabil? Unii s-au grăbit să catalogheze filmarea ca fiind „fake”, adică falsă…

blank

Sursa articolului (traducerea şi adaptarea proprie): ins.bles.com. Tot pe ins.bles.com, la finalul acelui articol, puteţi găsi filmarea controversată, din care am extras fotografiile din acest articol.


 • 188
 •  
 •  
 •  
  188
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu