Misterioasele cranii de cristal din America Centrală, vechi de mii de ani… Ele au fost produse fie de vechea civilizaţie a Atlantidei fie de către fiinţe din alte sisteme solare!


cranii de cristal extraterestreCraniile de cristal nu sunt extrem de rare sau foarte misterioase. Mii de cranii de cristal sunt produse în fiecare an în Brazilia, China și Germania şi se vând ca şi obiecte comerciale. Însă, există alte cranii de cristal, vechi de sute sau mii de ani, descoperite peste tot în lume, şi care nu pot fi explicate raţionale. Aceste artefacte uluitoare au alimentat un mare interes şi au creat multe controverse printre arheologi, oameni de știință și muzeografi pentru mai mult de un secol.

Există, probabil, mai multe din aceste vechi cranii de cristal în diverse colecții private. Unele sunt din cristal transparent, iar altele din cuart fumuriu sau colorat. Unele dintre ele au dimensiunea reală a craniului uman, prezentând detalii foarte fine, în timp ce altele sunt mai mici și mai puțin rafinate. Se crede că toate provin din Mexic şi din America Centrală.

Mulți cred că aceste cranii au fost sculptate cu mii sau chiar zeci de mii de ani în urmă de o civilizație mezoamericană străveche. Alții cred că pot fi relicve din insula legendară a Atlantidei sau dovada că extratereștrii i-au vizitat pe azteci, cândva înainte de cucerirea spaniolă.

Incredibilul craniu Mitchell Hedges

Poate că cel mai cunoscut craniu de cristal este „craniul de cristal Mitchell-Hedges”. Craniul mayaș, sculptat într-un cristal pur de cuarţ şi cântărind 5,19 kg, a fost descoperit în 1927 de Anna Mitchell-Hedges, fiica aventurierului britanic “Mike” Hedges, în timp ce explora oraşul mayaş Lubantuum.Tatăl ei a dăruit craniul mayasilor locali, care i-au spus că “era zeul lor, folosit pentru a vindeca sau a aduce moartea”. Ulterior, mayasii i l-au dat înapoi, în chip de cadou de despărţire. În legătură cu originea craniului, în autobiografia sa, Pericolul este aliatul meu (1954), Mitchell-Hegdes afirma că ar avea cel puţin 3.600 de ani şi că fabricarea lui ar fi durat 150 de ani şi descrie cum, “… conform legendei, era folosit de Marele Preot mayaş la îndeplinirea unor ritualuri ezoterice. Se spune că, atunci când acesta chema moartea cu ajutorul craniului, moartea sosea inevitabil. Fusese descris ca întruparea răului”.

În anul 1970, craniul a fost dus în Laboratoarele Hewlett-Packard din Santa Clara (California), care, în acel moment, era unul dintre cele mai avansate centre de electronică şi tehnologie computerizată din lume. Tehnicienii acelor laboratoare erau specialişti în producerea de cristale de cuarţ de înaltă precizie, folosite în instrumente high-tech. Testele făcute asupra craniului Mitchell-Hedges au arătat că acesta a fost realizat dintr-o singură bucată de cuarţ şi că… specialiştii nu erau capabili la nivelul anului 1970 să realizeze un craniu asemănător, având la dispoziţie tehnologia modernă de atunci. Această afirmaţie intră în contradicţie cu afirmaţiile unora precum că craniul ar fi fost un fals realizat în anii 1920. Dacă în 1970, specialiştii în cuarţ nu ar fi fost în stare să realizeze un craniu asemănător, folosindu-se de tehnologiile moderne, cum s-ar fi putut el fabrica cu 50 de ani mai devreme?

Craniul-vindecător al Joannei Parks

Un alt craniu de cristal celebru aparţine unei femei pe nume Joann Parks, care locuiește în Houston (SUA). Ea susține că craniul de cristal are puterea de a vindeca și poate comunica telepatic cu el. Modul în care Joann Parks a intrat in posesia craniului de cristal începe cu o poveste foarte tristă. În 1978, fiica cea mare a lui Joann, Diana, a fost diagnosticată ca având cancer osos, medicii dându-i doar trei luni de trăit. Joann a apelat la ajutorul unui lama tibetan și vindecător numit Norbu Chen. Acest om avea un craniu de cristal, și cu ajutorul acestui vindecător și a craniului său de cristal, fiica ei a reușit să trăiască încă trei ani. Când fiica ei a murit până la urmă, vindecătorul i-a dat lui Joann craniul de cristal, nespunându-i altceva decât faptul că acest cristal l-a primit de la un șaman din Guatemala.

Craniul i-a comunicat telepatic lui Joannea venit cu mii de ani în urmă de la o civilizație mult superioară civilizaţiei noastre, dintr-o dimensiune diferită de a noastră, și într-o zi omenirea va înțelege acest lucru!

Craniile de cristal pot comunica cu civilizaţii din galaxia noastră!

Studiind aceste cristale misterioase, oamenii de ştiinţă au ajuns al concluzia că ele au fost realizate din exact același tip de cuarț folosit în prezent în echipamentele electronice moderne! Știința modernă a stabilit că printre proprietățile neobișnuite ale cristalului de cuarț este capacitatea sa de a ține sub control energia electrică, oscilând la o frecvență constantă și precisă. Cu alte cuvinte, craniul de cristal este în măsură să înmagazineze energia electrică – potențial o formă de informaţii – și să trimită impulsuri vibratoare – sau unde de informații energetice.

Profesorul Paula Gunn-Allen de la Universitatea din California, specializată în mitologia veche a Americii, crede că craniile de cristal au fost create de ființe “care nu au fost oameni ca și noi”, fiind proiectate special pentru a comunica cu viața extraterestră: “Ele sunt ca nişte transreceptoare, nişte dispozitive pentru a ne ajuta să comunicăm cu alte părţi ale galaxiei.” Ne putem gândi la craniile de cristal ca la nişte telefoane, care ne leagă de “Centrul Galactic” şi ne permite să rămânem în contact cu civilizaţiile de acolo.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO