La sfârşitul celui de-al doilea război mondial, ruşii au găsit în buncărele din Berlin o mulţime de călugări tibetani morţi? Ce făceau acolo?


Scriitorul şi cercetătorul în ezoterism Peter Moon, în cartea sa „Soarele negru”, ne vorbeşte despre o întâmplare extrem de ciudată de la sfârşitul celui de-al doilea război. Totul trebuie luat cu multă circumspecţie, dat fiind faptul că nu există relatări independente care să confirme povestea.

Aşadar, Peter Moon spune că, cu 5 zile înainte de sinuciderea lui Hitler în buncăr, ruşii avansau prin Berlin. În pivniţa unei clădiri, ei au găsit şase tibetani morţi, aranjaţi într-un cerc ritual. În centru se afla un călugăr care purta mănuşi verzi. În săptămâna care a urmat au fost găsite nu mai puţin de o mie de trupuri ale unor asiatici morţi. Toţi erau tibetani care luptaseră alături de nemţi şi care purtau uniforme naziste. Nu s-au găsit documente de identificare asupra morţilor.

Călugărul cu mănuşi verzi a fost un om foarte misterios. Nu se cunosc prea multe despre el, dar s-a scris că se afla într-un contact permanent cu Hitler. Călugărul era cunoscut sub numele de „Păzitorul Cheii” şi se spune că ştia unde se află intrarea în Agartha, ţinutul din centrul pământului din care a provenit rasa ariană.

Existenţa călugărului nu este pusă la îndoială de istorici, întrucât era cunoscut în presa vremii sub numele de „omul cu mănuşi verzi”, cel care a prezis cu exactitate numărul de deputaţi ai lui Hitler aleşi în Reichstag. La ora actuală se crede că moartea celor şase călugări, inclusiv a „omului cu mănuşi verzi” s-a produs ca urmare a unui ritual de sinucidere.

P.S. Totuşi, eu pun la îndoială existenţa poveştii, dintr-un simplu motiv: Agartha se crede că este un tărâm spiritual extrem de avansat şi doar câţiva călugări cunosc intrarea către acest tărâm subteran. Însă, ei au vibraţii extrem de înalte… nu ar lăsa să intre nimeni cu vibraţii joase spre Agartha. Cum de „călugărul cu mănuşi verzi” s-a asociat cu un om malefic ca Hitler, cu vibraţii joase? Sau poate că acest călugăr era unul ce se ocupa cu magia neagră? E adevărat că naziştii aveau o organizaţie secretă, numită „Soarele negru”, care era obsedată de lumea Tibetului, dar totuşi care e adevărul?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock