Cum e posibil ca un avocat şi soţia sa să se teleporteze efectiv din Argentina până în Mexic, pe o distanţă de 6.500 de kilometri?


Deşi teoretic, teleportarea nu pare a fi posibilă (este „interzisă” de fizică), de-a lungul timpului au existat cazuri care par să sfideze fizica. Oare de ce?

Ne află la începutul lunii mai a anului 1968. Un binecunoscut avocat din Buenos Aires, dr. Gerardo Vidal, călătorind cu mașina în apropiere de Chascomus, împreună cu soția sa, doamna Raffo de Vidal, au fost învăluiți brusc într-o ceață groasă. Când și-au revenit, au descoperit că se aflau la o distanță de 6.500 de kilometri de punctul inițial, în Mexic, și că trecuseră deja 48 de ore.

Amândoi se simțeau ciudat de slăbiți, iar pe suprafața mașinii se puteau vedea semne făcute parcă de o torţă arzând; ceasurile li se opriseră…

De-a lungul timpului, au mai existat cazuri asemănătoare de teleportare. Într-un articol din 2012 – Incredibila teleportare a unui soldat spaniol… Instantaneu, el a străbătut 14.000 de kilometri, din Filipine până în Mexic! – prezentam cazul din 1593, al unui soldat spaniol din Manila (Filipine) care s-a trezit brusc în Mexic (aflat la 14.000 de kilometri, peste Oceanul Pacific). Investigaţiile serioase şi cercetarea martorilor oculari au demonstrat fără putinţă de tăgadă că acesta fusese la Manila în noaptea de 24 octombrie 1593 şi nu există, de asemenea, nici urmă de îndoială că în dimineaţa următoare se afla în Mexic…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock