Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dispariţia misterioasă a doi aviatori britanici care zburau peste deşertul Mesopotamiei. De cine au fost răpiţi?

  •  
  •  
  •  
  •  

La 24 iulie 1924, într-o perioadă de ostilitate a arabilor, locotenentul aviator W.T. Day şi ofiţerul pilot D.R. Stewart au fost trimişi de Cartierul General britanic într-o misiune obişnuită de recunoaştere deasupra unui deşert din Mesopotamia. Conform planului de zbor, trebuiau să lipsească doar câteva ceasuri.

Oamenii nu s-au întors şi au fost căutaţi. Avionul a fost găsit curând, în deşert. Nu se ştie de ce aterizase. În rezervor mai era benzină. Aparatul era în perfectă stare. De fapt, s-a zburat cu el înapoi, pe aerodrom”. Dar oamenii lipseau. Atât cât s-a putut stabili, nu s-au confruntat cu condiţii meteorologice care să-i fi obligat să aterizeze. Nu s-au găsit semne care să arate că s-ar fi tras asupra avionului. Dar ce s-a întâmplat cu oamenii?

Pe nisip, în jurul avionului, se vedeau urmele paşilor lui Day şi Stewart. Erau întipărite, unele lângă altele, cam până la patruzeci de iarzi de aparat. Apoi, la fel de brusc ca şi cum ar fi ajuns la marginea unei râpe, urmele dispăreau.

Aterizarea avionului era inexplicabilă. Dar, acceptând acest fapt ca pe un mister minor, s-a sugerat că sfârşitul brusc al urmelor se datora capturării lui Day şi Stewart de către beduini ostili, care şterseseră toate urmele de pe nisip, începând din punctul situat la patruzeci de iarzi de avion. Dar nu e de conceput că beduinii ostili ar fi tot şters fără să se oprească la un moment dat, aşa că a fost organizată o căutare pentru a vedea unde reîncep urmele.

Au căutat avioane, maşini blindate şi poliţia călare. Au fost promise recompense. Patrule tribale au căutat fără întrerupere timp de patru zile. Nicăieri nu au fost găsite alte urme, dincolo de punctul în care urmele de pe nisip se sfârşeau brusc. Ultima ştire este din ziarul londonez „Sunday News”, numărul din 15 martie 1925: misterul aviatorilor britanici dispăruţi a rămas nedezlegat”.

Trebuie să luăm în considerare şi ipoteza extraterestră. Există o altfel de cale de a extrage oameni dintr-un deşert, fără a lăsa urme, în afara celei aerospaţiale?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal