EXCLUSIV! Un fost inginer NASA de renume spune că a văzut pe monitoarele de supraveghere un extraterestru înalt de 3 metri ce se afla pe Staţia Spaţială Internaţională. Să ne îndoim!?


Un fost inginer NASA povestește despre un eveniment neobișnuit care a avut loc în timpul unei misiuni spațiale, unde a fost martor la întâlnirea dintre un extraterestru umanoid, de 3 metri înălţime, îmbrăcat într-un costum de astronaut supradimensionat și alți doi cosmonauți angajați NASA.

Aflat într-o misiune spațială de rutină, Clark McKlelland, fost inginer aerospațial NASA, acum pensionar, nu era conștient de scena memorabilă care urma să se desfășoare în fața ochilor lui. McKlelland a fost angajat la Centrul Spaţial Kennedy din Florida, din 1958 până în 1992. El a văzut multe lucruri neobișnuite în timpul orelor de servici, dar nimic nu s-a apropiat cu acest caz, în care inginerul s-a confruntat cu un extraterestru gigant, ce s-a înfăţişat pe monitorul său.

McClelland a povestit această întâmplare pe site-ul său – Stargate-Chronicles.com pe 29 iulie 2008. Iată relatarea sa:

„Eu, Clark C. McClelland, am observat cu ochii mei un extraterestru înalt de 3 metri, pe monitoarele video de 27 inch, în timp ce mă aflam la servici la Centru Spaţial Kennedy. Extraterestrul stătea în picioare, în zona de încărcătură a staţiei spaţiale, purtând o discuţie cu doi astronauţi NASA. De asemenea, am observat o navă spaţială extraterestră, care se afla stabilizată într-o orbită situată în spatele staţiei spaţiale. Am observat acest incident timp de aproximativ un minut și 7 secunde, timp suficient pentru a memora tot ceea ce am observat. A fost un extraterestru și o navă spațială extraterestră”.

Pentru că aceste spuse veneau de la un inginer NASA, cu o experienţă remarcabilă, comunitatea OZN-istică a crezut că Agenția spațială americană va admite în cele din urmă realitatea ascunsă a extratereştrilor, dar n-a făcut-o. McClelland chiar a spus: „Nu există nicio agenție guvernamentală federală care să poată spune că sunt nebun! Sunt un pionier al programului spațial, am asistat la lansarea sondelor Mercury, Gemini, Apollo și a Stației Spațiale Internaționale. Am fost premiat şi am primit onoruri de la senatori americani, congresmani, militari și oameni de știință”.

Trecutul său ușor de verificat l-a transformat pe McClelland într-o sursă de încredere. Cu toate acestea, NASA a refuzat să comenteze afirmațiile sale. Încă o dată, adevărul ne este ascuns…

Sursa (traducerea şi adaptarea): stargate-chronicles.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock