Misiunea NASA „Gemini 10” surprinde o extraordinară şi gigantică navă spaţială ce zboară deasupra Pământului! NASA a omis să editeze această fotografie incredibilă…


Într-un articol intitulat „Nava spaţială secretă guvernamentală TR-3B a fost fotografiată din greşeală în timpul misiunii spaţiale Apollo 8 din 1968?” vorbeam de posibilitatea ca într-una din fotografii din anul 1968, să se fi fotografiat legendara şi ultrasecreta navă spaţială  guvernamentală TR-3B. În articolul acesta, se pare că într-o fotografie şi mai veche, din 1966, să se fi întâlnit aceeaşi navă sau poate că e vorba de un OZN cu origini extraterestre.

Aşadar, fotografia provine din misiunea NASA Gemini 12, a 10-a şi ultima misiune Gemini, care avea la bord echipaj uman. Pe 12 noiembrie 1966 a fost realizată o fotografie ciudată de către această misiune, o poză care a fost „share-uită” pe site-ul Universităţii din Arizona (Arizona State University) în scopuri de cercetare. Ea nu a mai putut fi editată ca celelalte poze publicate pe site-ul NASA, aşa că putem vedea „adevărul gol goluţ”!

OZN Gemini 10 2Acest OZN pare a fi unic, datorită formei sale speciale. Acum problema care se pune e următoarea: este el de origine extraterestră sau este o navă secretă guvernamentală, construită de mâna omului? Sau poate… o fiinţă vie neobişnuită ce trăieşte în atmosfera Pământului? Binecunoscutul astrofizician Carl Sagan avea opinia că fiinţe vii de forme neobişnuite se găsesc pe orice planetă, inclusiv pe marile planete gazoase! Aşadar, ce-o fi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock