O creatură de 3 metri înălţime, mai neagră ca noaptea, a fost observată în Anglia


Un bărbat pretinde că a observat o creatură de 3 metri înălţime, „mai neagră ca noaptea”, care a lăsat pe şoseaua A18 două picioare de cerb, scrie site-ul Hull Live. Incidentul a avut loc în apropiere de Aeroportul Internaţional Humberside din Lincolnshire (Anglia). Dovada ar fi o fotografie (ce o puteţi vedea în linkul mai sus menţionat) în care apar cele două picioare de cerb.

Creatura se aseamănă cu legendara „Old Stinker” – o fiinţă fantastică ce apare în folclorul local. Această creatură înspăimântătoare (jumătate-om, jumătate-câine) ar fi fost chiar văzută de unii martori mâncând un câine şi apoi sărind fără probleme un gard de 2,5 metri!

Şi nu e vorba doar de „Old Stinker”. Tot în zonă a mai fost semnalată prezenţa unei creaturi jumătate-om jumătate-cerb, foarte similară cu „puca” din folclorul celtic. Deşi mulţi dintre noi suntem foarte sceptici în legătură cu aceste apariţii, poate că ar trebui să avem o minte mai deschisă.

Oricum, Anglia e „ţara creaturilor misterioase”, ca să zicem aşa. Aici au fost observate cele mai multe creaturi „nepământene”. De exemplu, în august 2019, în acest articol – O monstruoasă creatură „om-bufniţă” a fost filmată în Anglia… şi are şi coarne! – vorbeam despre „omul-bufniţă”, o creatură jumătate-om jumătate-bufniţă, care s-ar ascunde undeva prin câmpia Cornwall din Anglia.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock