O creatură de 3 metri înălţime, mai neagră ca noaptea, a fost observată în Anglia


Un bărbat pretinde că a observat o creatură de 3 metri înălţime, „mai neagră ca noaptea”, care a lăsat pe şoseaua A18 două picioare de cerb, scrie site-ul Hull Live. Incidentul a avut loc în apropiere de Aeroportul Internaţional Humberside din Lincolnshire (Anglia). Dovada ar fi o fotografie (ce o puteţi vedea în linkul mai sus menţionat) în care apar cele două picioare de cerb.

Creatura se aseamănă cu legendara „Old Stinker” – o fiinţă fantastică ce apare în folclorul local. Această creatură înspăimântătoare (jumătate-om, jumătate-câine) ar fi fost chiar văzută de unii martori mâncând un câine şi apoi sărind fără probleme un gard de 2,5 metri!

Şi nu e vorba doar de „Old Stinker”. Tot în zonă a mai fost semnalată prezenţa unei creaturi jumătate-om jumătate-cerb, foarte similară cu „puca” din folclorul celtic. Deşi mulţi dintre noi suntem foarte sceptici în legătură cu aceste apariţii, poate că ar trebui să avem o minte mai deschisă.

Oricum, Anglia e „ţara creaturilor misterioase”, ca să zicem aşa. Aici au fost observate cele mai multe creaturi „nepământene”. De exemplu, în august 2019, în acest articol – O monstruoasă creatură „om-bufniţă” a fost filmată în Anglia… şi are şi coarne! – vorbeam despre „omul-bufniţă”, o creatură jumătate-om jumătate-bufniţă, care s-ar ascunde undeva prin câmpia Cornwall din Anglia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO