Dogman, monstrul cu trup de om şi cap de câine! Există el cu adevărat? Trei întâlniri înfricoşătoare ale unui martor cu această creatură…


Una dintre cele mai mari mistere ale criptozoologiei este prezenţa unui monstru pe nume „Dogman” (sau „Omul-câine”), care pare a fi o creatură bipedă, având capul unui câine şi trupul unui om. Prima prezenţă a sa a fost semnalat în anul 1887, în vecinătatea statului Michigan (SUA). De atunci, nu s-a mai auzit de el, până în 1993-1994, atunci când un tânăr pe nume Ben, susţine că a fost martorul întâlnirii cu Dogman de cel puţin trei ori, în jurul lu Grand Haven (un oraş din Michigan, SUA), aşa cum putem afla de pe site-ul Grand Haven Tribune.

Într-una din întâlnirile cu acest monstru, Ben se afla la plimbare împreună cu prietenii săi într-o rezervaţie. Grupul de băieţi tocmai trecuseră un pod, atunci când auziră un sunet ciudat în apropiere. Deodată văzută un animal… ciudat! „Credeam că era vorba de un câine, dar apoi am văzut cum se ridică în sus pe picioarele din spate. Unul din picioarele sale a înfăşcat o ramură de copac. Ochii noştri s-au întâlnit… ne-am privit timp de 5 minute, apoi el a fugit”.

A doua întâlnire a avut loc în curtea casei lui Ben… El tocmai se ducea afară pentru a porni maşina mamei sale, atunci când o creatură imensă a apărut din spatele vehiculului. Era din nou Dogman. Ben a ţipat, şi atunci monstrul a dispărut, pierzându-se în tufişuri.

În sfârşit, cea de-a treia întâlnire a acut loc în 1994, atunci când Ben şi verişorul său se îndreptau  spre plajă în întuneric. Deodată, ei văzură un cerb…şi s-au oprit. Apoi, au privit îngroziţi cum o creatură uriaşă, asemănătoare unui câine, a apărut dintr-un tufiş, a apucat cerbul cu fălcile sale şi l-a cărat în întuneric.

Ca orice creatură criptozoologică, existenţa lui Dogman este pusă la îndoială. Este această creatură o anomalie a naturii întâlnită doar în pădurile din Michigan?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO