Marele actor Leonardo DiCaprio este de fapt o gospodină din anii 50, pe nume Judy Zipper

  •  
  •  
  •  
  •  

Click pe imagine pentru MARIRE

Cine nu-l cunoaşte pe celebrul actor american Leonardo DiCaprio, considerat la un moment dat ca fiind „puştiul minune al Hollywoodului”? El şi-a câştigat faima îndeosebi prin rolul jucat în „Titanic” (1997), filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografică. Acolo, el a jucat rolul băiatului ştrengar Jack, care a reuşit să seducă inima bogatei şi sofisticatei Rose, chiar pe vasul Titanic. Printre alte roluri în care DiCaprio a avut succes amintim cele din „The Aviator” (2004), „Catch Me If You Can” (2002) sau „Gangs of New York” (2002). Oricum, nu e puţin să fii nominalizat de 8 ori la premiile Globului de Aur. Fără îndoială, Leonardo e un actor cu talent şi e unul din preferaţii mei.

Cred că toată lumea (sau, mă rog, majoritatea) îl cunoaşte pe Leonardo. Chipul său este delicat, cu trăsături fine, mai puţin masculine, chiar efeminate. Curios, dar un utilizator de pe Internet a găsit o poză din anii 1950 al unei femei (gospodine) pe nume Judy Zipper, femeie care seamănă foarte mult pe DiCaprio! Singura problemă e că Leonardo s-a născut în anul 1974, deci nu se pune problema ca actorul să fi fost femeie şi să-şi fi făcut operaţie de schimbare de sex. M-am uitat pe biografia actorului de pe Wikipedia: maică-sa, Irmelin Indenbirken e germancă, iar taică-su, GeorgeDiCaprio e un italian americanizat. Bunica de pe mamă, Elena Smirnova, a fost rusoaică. Deci, nicio ascendentă cu numele de Judy Zipper. Atunci, cum de naiba seamănă atât de bine? Judy Zipper s-a reincarnat sub forma lui Leonardo DiCaprio sau a călătorit în timp? Sau doar o coincidenţă genetică? Actorii ăştia sunt tare ciudaţi! Aşa cum e cazul lui Brad Pitt, ce seamănă al naibii de bine cu generalul american Isaac Stevens? (https://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-brad-pitt-a-calatorit-in-timp-cu-150-de-ani-in-urma-si-a-devenit-generalul-american-isaac-stevens/).

Nu ştiu de ce, dar eu am impresia că noi trăim de fapt într-un imens matrix, iar softul Universului în care trăim repetă din când în când unele trăsături ale oamenilor, căci are şi el în baza de date un număr limitat de chipuri umane.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu