În China, un bărbat „a înviat”, după ce a fost declarat mort şi înmormântat


Într-o întorsătură incredibilă a evenimentelor, un bărbat din provincia Guangxi (China), a fost găsit în viață după ce a fost îngropat în propriul mormânt. Soția bărbatului, care după ce s-a dus la mormântul lui, a fost șocată când a crezut că a auzit vocea soțului ei de sub pământ. Cu ajutorul vecinilor, ei l-au dezgropat rapid și au descoperit că acesta era într-adevăr în viață, după ce a petrecut ceva timp sub pământ în propriul mormânt.

Potrivit obiceiurilor locale, soția trebuia să ţină un omagiu de trei ori în fața locului de înmormântare a soțului ei, dar în timp ce finaliza ceremonia, ea a auzit sunete slabe venind de sub pământ. Și fiul ei a putut să audă sunetele ciudate, iar amândoi au început să se întrebe dacă nu cumva mormântul era sursa acelor zgomote ciudate. Disperată să înțeleagă ce se întâmplă, soția și-a lipit urechea de pământ, strigând numele soțului ei. Ea l-a auzit răspunzând: „Lasă-mă să ies!”. Și astfel, a început căutarea ajutorului pentru a-și salva soțul.

Uimiți de această întorsătură bizară a evenimentelor, vecinii nu au avut timp să stea pe întrebări, şi au mers la mormânt pentru a ajuta femeia să-şi dezgroape bărbatul. Odată ce sicriul a fost recuperat, soția a deschis capacul fără ezitare. Spre șocul și ușurarea ei, soțul ei era într-adevăr încă în viață. Ea și-a îmbrățișat repede soțul miraculos, care tocmai scăpase din ghearele morții.

De-a lungul timpului, soțul a suferit de o boală gravă și, în ciuda faptului că a cheltuit sume mari de bani pe tratament medical, sănătatea lui a rămas precară. Drept urmare, soția a fost nevoită să plece de acasă la serviciu, încredințând îngrijirea soțului părinților lui. În ziua incidentului, mama soțului îi adusese mâncare ca de obicei, numai că băiatul ei era rece la atingere. Ea a chemat medicul local din sat, care l-a declarat mort, după ce a observat lipsa pulsului și a respirației. Mama băiatului a contactat-o ​​pe nora ei la serviciu, informând-o de moartea soțului ei și i-a spus să se întoarcă acasă pentru ceremonia de înmormântare.

Reînvierea extraordinară a acestui bărbat și cauzele sale au fost ulterior investigate la spital. A reieșit că el a fost afectat de diabet sever, cu un nivel de zahăr din sânge de 38,5, comparativ cu nivelul tipic de 5,9 înregistrat la indivizii sănătoși. Netratat pentru o perioadă îndelungată, corpul lui a suferit o deshidratare extremă, ceea ce a dus la un puls slăbit care a fost confundat cu moartea sa. Trezirea lui bruscă în sicriu s-a datorat probabil unei lipse puternice de oxigen.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): thethaiger.com


Lasă un comentariu