Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Din nou, lumini roşii misterioase pe cerul Mexicului! Tot „fenomen natural” sau poate experimente militare secrete? Ori OZN-uri venite din alte lumi…


Un cititor mi-a trimis pe email (îi mulţumesc mult şi pe această cale) câteva fotografii, luate de pe forumul 4chan acum 2 zile. El mi-a spus că aceste fotografii au fost între timp şterse (de ce? cu ce scop? – nu ştiu mai multe). Desigur, ne putem gândi la o cenzură sau la faptul că ar fi fost „false”. Dar, aşa cum v-am spus, în acest moment nu ştiu mai multe despre pozele respective decât ştiţi voi.

Dar, despre ce e vorba? Despre nişte fotografii din Mexic luate noaptea de pe cerul Mexicului şi în care se pot vedea, din nou, nişte lumini roşii misterioase. De ce spun „din nou”? Pentru că în iulie 2020, am mai scris despre acest subiect (Lumini misterioase roşii au invadat Mexicul pe cerul nopţii, lăsându-i perplecşi pe locuitori!) şi, culmea, aceste lumini roşii au apărut tot în Mexic.

Teoria oficială este aceasta: luminile roşii „misterioase” n-ar fi altceva decât “spectre roşii” (“red sprites” în limba engleză). Conform Wikipediei, “spectrele roşii” sunt descărcări electrice pe scară largă, care apar în norii de furtună de la înălţime. Aceste spectre roşii apar ca nişte flash-uri de lumină roşie-portocalie. Aşadar, n-ar fi motive de îngrijorare.

Totuşi, aşa cum am spus şi în articolul din iulie 2020, “spectrele roşii” durează câteva zecimi de secunde, pe când cele surprinse de locuitorii din Mexic au durat suficient de mult pentru ca fotografii amatori să le capteze pe smartphone-urile lor.

Aşadar, până la urmă ce-o fi? OZN-uri venite din alte dimensiuni sau lumi? Experimente militare secrete? Sau doar „fenomene naturale”?


Lasă un comentariu