Ce-ar căuta un iPhone într-un tablou olandez vechi din 1670!?


În ultimii ani, de când cu răspândirea extraordinară a Internetului, au fost descoperite în diverse fotografii vechi sau tablouri tot felul de lucruri ciudate, care n-aveau ce căuta acolo. Ca, de exemplu, despre ceea ce vorbim în acest articol. Ce-ar căuta un iPhone într-un tablou vechi de 350 de ani!?

În anul 1670, artistul olandez Pieter de Hooch a pictat tabloul ce poartă următorul titlu: „Bărbat înmânând o scrisoare unei femei la intrarea holului unei case”. Numai că, dacă ne uităm cu atenţie la tablou, lucrul din mâna bărbatului ar semăna mai puţin cu o scrisoare, ci mai degrabă cu un telefon mobil, poate mai degrabă cu un iPhone.

Preşedintele corporaţiei Apple, Tim Cook, aflat în vizită în Amsterdam (Olanda) a vizitat Rijksmuseum împreună cu un fost politician olandez, pe nume Neelie Kroes, atunci când a observat ciudata pictură în ulei. După ce-a văzut tabloul el a declarat: „Întotdeauna am crezut că ştiu când a fost inventat iPhone-ul, dar acum nu mai sunt atât de sigur”.

Asemănarea cu un iPhone este extrem de frapantă, sau poate că noi, oamenii, am devenit atât de dependenţi tehnologic în zilele noastre încât vedem doar iPad-uri, iPhone-uri, tablete etc. în toate lucrurile vechi?

 


Lasă un comentariu