Ce-ar căuta un iPhone într-un tablou olandez vechi din 1670!?


În ultimii ani, de când cu răspândirea extraordinară a Internetului, au fost descoperite în diverse fotografii vechi sau tablouri tot felul de lucruri ciudate, care n-aveau ce căuta acolo. Ca, de exemplu, despre ceea ce vorbim în acest articol. Ce-ar căuta un iPhone într-un tablou vechi de 350 de ani!?

În anul 1670, artistul olandez Pieter de Hooch a pictat tabloul ce poartă următorul titlu: „Bărbat înmânând o scrisoare unei femei la intrarea holului unei case”. Numai că, dacă ne uităm cu atenţie la tablou, lucrul din mâna bărbatului ar semăna mai puţin cu o scrisoare, ci mai degrabă cu un telefon mobil, poate mai degrabă cu un iPhone.

Preşedintele corporaţiei Apple, Tim Cook, aflat în vizită în Amsterdam (Olanda) a vizitat Rijksmuseum împreună cu un fost politician olandez, pe nume Neelie Kroes, atunci când a observat ciudata pictură în ulei. După ce-a văzut tabloul el a declarat: „Întotdeauna am crezut că ştiu când a fost inventat iPhone-ul, dar acum nu mai sunt atât de sigur”.

Asemănarea cu un iPhone este extrem de frapantă, sau poate că noi, oamenii, am devenit atât de dependenţi tehnologic în zilele noastre încât vedem doar iPad-uri, iPhone-uri, tablete etc. în toate lucrurile vechi?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO