Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Am găsit această fotografie înfiorătoare pe telefonul meu şi nu-mi amintesc când am făcut-o”…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCare este cel mai înspăimântător lucru pe care o persoană îl poate întâlni în timpul vieții sale? Există o mulțime de situații înfiorătoare care se pot întâmpla, dar imaginați-vă acest scenariu: vă treziți dimineața gata pentru rutina zilnică. Apoi, frunzăriţi telefonul mobil şi, deodată, daţi peste o imagine misterioasă și ciudată pe care pur și simplu nu o puteți înțelege cum a ajuns acolo!

Acest lucru i s-a întâmplat unui utilizator de pe Reddit (Killerfishfinger), care a scris următoarea postare: „Am găsit această fotografie pe telefonul meu şi nu-mi amintesc când am făcut-o”.

Fotografia a fost luată undeva seara spre noapte, la ora 22:51:22, când bărbatul susţine că era imposibil, întrucât dormea la ora aceea. La prima vedere, fotografia pare a fi una obişnuită, chiar plictisitoare, întrucât prezintă două lumini strălucitoare pe un fundal întunecat, ceea ce ar putea reprezenta absolut orice!

blank

Dar, un alt utilizator, pe nume Runner_one, a decis să adauge nişte gamma fotografiei, pentru a vedea mai bine ce se întâmpla în zona întunecată a imaginii, și atunci lucrurile au devenit mult mai interesante. Fotografia ciudată arată cum arată un om stând într-un câmp, care priveşte spre un obiect care se plimba pe cerul nopţii (un OZN strălucitor) și, potrivit lui Killerfishfinger, bărbatul din imagine nu este el!

blank

Bărbatul susţine că fotografia se potriveşte într-un fel cu pădurea din faţa proprietăţii sale, unde el locuieşte singur, neavând nicio idee ce persoană misterioasă ar fi cea din fotografie.

Evident, există mai multe teorii cu privire la imagine, iar unii utilizatori par să creadă că fotografia a fost luată din interiorul casei bărbatului, iar luminile strălucitoare n-ar fi altceva decât blitz-ul din telefonul lui Killerfishfinger. Cu toate acestea, nu ar explica omul misterios care stătea în peluza casei bărbatului.

Sursa: https://www.reddit.com/r/Paranormal/comments/26md09/found_this_photograph_on_my_phone_have_no_memory/


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu