Ce fel de om e ăsta!? A câştigat de atâtea ori la loterie şi la cursele de cai! Are vreun secret?


Mai are omul noroc, dar chiar aşa? Iată o ştire din anul 2002: londonezul Les Carvell a fost supranumit „cel mai norocos om din Marea Britanie” după o remarcabilă dublă la jocurile de noroc.

După ce a câștigat 1,1 milioane de lire sterline la loterie, Les a avut din nou motive de a sărbători, când a încasat 74.407 de lire în urma unui pariu hipic de numai 5,20 lire sterline. Șansele de câștig la pariul cumulat pe 5 cai erau de una la 740.000. Șansele de a câștiga la loterie sunt de una la 14 milioane. Prin urmare, șansele combinate sunt… astronomice.

Les pare să fi venit pe lume cu o doză de noroc mai mult decât generoasă. Deja mai câștigase la loterie de încă 3 ori, când nimerise câte 5 numere norocoase, care îi aduseseră sume cuprinse între 1.500 și 1.700 de lire sterline.

Les declara în 2002: „Norocul încă nu m-a părăsit. Nu am nicio formulă magică; pur și simplu câștig. Chiar și atunci când am dat lovitura la loterie, am făcut-o la noroc.” Despre suma încasată la pariul hipic, el spune: „Nu mi-a venit să cred când am aflat ce mult am câștigat; a trebuit să mă ciupesc tot timpul. M-am dus la agenții de pariuri ca să mă asigur că matematica mea nu dăduse greș. Agenții au început să tremure când m-au văzut venind.”

Les a așteptat până ce și-a încasat suma și abia pe urmă le-a spus celor trei fiice și celor șase nepoți ai săi, de teamă să nu-și „sperie” norocul.