EXCLUSIV! Un adevăr tulburător ascuns de istoria oficială: Stalin, pe ascuns, a pregătit militar Germania pentru cel de-al doilea război mondial, cu scopul de a instaura bolşevismul în întreaga lume


Primul război mondial a fost un război global declanșat în Europa, care a durat din iulie 1914 până în noiembrie 1918. Războiul a atras în luptă toate marile puteri economice ale lumii, grupate în două alianțe opuse: Puterile Aliate (Franţa, Marea Britanie și Rusia), contra Puterilor Centrale formate din Germania și Austro-Ungaria. Aceste alianțe au fost reorganizate și extinse pe măsură ce mai multe națiuni au intrat în război: Italia, Japonia și SUA care s-au alăturat Puterilor Aliate, în timp ce Imperiul Otoman și Bulgaria s-au alăturat Puterilor Centrale. România, în final, a fost de partea Puterilor Aliate, deşi regele Carol I era de origine germană.

Imposibilele condiţii de pace impuse Germaniei

După sfârşitul războiului, s-a încheiat Tratatul de la Versailles, care a impus condiţii aproape imposibile Germaniei. Această ţară a pierdut un teritoriu de 67.273 de kilometri pătrați (1/8 din teritoriul său), cu o populație din 5.138.000 de persoane. De asemenea, Germania și-a pierdut toate coloniile mondiale. Toate navele comerciale cu o capacitate de peste 1.600 de tone de deplasare au fost confiscate; totodată, s-a pierdut o jumătate din navele comerciale care depășesc 1.000 de tone de deplasare, un sfert din flota de pescuit și o cincime din flota fluvială. De asemenea, Germania a fost obligată, pentru următorii 5 ani, să construiască navele comerciale ale Aliaților.

Germania mai era obligată să furnizeze Franței până la 140 milioane tone de cărbune, Belgiei 80 milioane tone, iar Italiei 77 milioane tone. Aliații au primit dreptul să utilizeze porturile germane, căile ferate și căile navigabile în condiții foarte avantajoase. Pe lângă toate acestea, Germania a fost obligată să plătească sume astronomice de răscumpărare.

Tratatul de la Versailles a fost doar extrem de nedrept și degradant pentru Germania; de fapt, el conţinea toţi germenii pentru declanşarea celui de-al doilea război mondial.

Revoluţiile mondiale ale bolşevicilor ruşi

Între timp, în Rusia, în octombrie 1917 are loc Revoluţia comunistă, care a dus la alungarea ţarului şi venirea la putere a bolşevicilor conduşi de Lenin, Stalin, Troţki şi alţii, care au creat URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste). Imediat ce au cucerit puterea politică, bolşevicii au retras Armata Rusă din orice conflicte, cerând pace. Bolşevicii urmăreau însă alte scopuri mai perfide: la Moscova s-a înfiinţat Internaţionala Comunistă, Comintern, al cărui scop era acela de a produce revolte ale muncitorilor în toate ţările lumii, pentru a se crea o singură Republică Mondială Sovietică Socialistă.

După încheierea primului război mondial, în 1918, bolşevicii lui Lenin s-au concentrat spre izbucnirea de revolte ale muncitorilor în diferite ţări din Europa şi spre crearea unor artificiale republici sovietice în Polonia, Ungaria, Estonia, Lituania, Letonia, Bulgaria etc. Bineînţeles că şi România s-a aflat pe lista Moscovei, însă aici, la începutul anilor ’20, a avut de întâmpinat rezistenţa legionarilor români (vedeţi articolul Cum Corneliu Zelea Codreanu a dejucat în 1920 revolta a 4.000 de comunişti înarmaţi de la Atelierele CFR Nicolina din Iaşi. Armata Roşie Sovietică urma să invadeze România atunci?).

Planul de atragere a Germaniei într-un nou război mondial

Bolşevicii au încercat chiar şi crearea unei Republici Sovietice a Germaniei, dar nu le-a ieşit planul. Aşadar, scopul lor era molipsirea cu „virusul comunismului” a tuturor ţărilor lumii, inclusiv Franţa, Marea Britanie şi SUA, ceea ce părea o misiune imposibilă la finalul primului război mondial. Atunci, ei s-au gândit la un plan şi mai bun, chiar dacă era unul de lungă durată: atragerea Germaniei înfrânte într-un nou război mondial, Germanie care să distrugă şi să ocupe Franţa şi Marea Britanie. Şi, în toată agitaţia creată, să se producă revolte care să ducă la venirea comuniştilor germani, francezi şi britanici la putere, coordonaţi de Comintern-ul de la Moscova. Dacă Germania, Franţa şi Marea Britanie deveneau ţări comuniste, atunci devenea foarte uşor ca şi restul (sau majoritatea) ţărilor mondiale să devină comuniste, iar Moscova să se transforme în centrul de putere al lumii.

Desigur, şi Armata Roşie sovietică avea un rol foarte important în toată această poveste, ea urmând să atace Germania, de îndată ce aceasta era angajată în luptele cu Franţa / Marea Britanie / SUA.

În iunie 1941, prin operaţiunea „Barbarossa”, Hitler şi aliaţii săi atacară URSS, luându-l prin surprindere pe Stalin. De ce? Pentru că bolşevicii voiau ei să-i atace pe nazişti şi pe aliaţi (inclusiv România) în iulie 1941 – vedeţi articolul: Stalin urma să atace România în iulie 1941, dacă Hitler n-ar fi invadat URSS-ul cu o lună înainte! „Operaţiunea Barbarossa” a Germaniei a salvat Europa Occidentală de o ocupaţie permanentă a Armatei Roşii…

Cine crede că toate cele spuse mai sus (planul de atragere într-un nou război mondial a Germaniei de către Lenin şi Stalin) sunt doar vorbe, supoziţii, fără dovezi, atunci vă invit să vedeţi dovezile de mai jos…

Ajutorul secret acordat de Stalin pentru înarmarea Germaniei

În anii ’20 şi ’30, nici Franţa şi nici Marea Britanie nu-şi doreau un nou război. Însă, singura mare putere care îşi dorea un nou conflict în lume era Rusia bolşevică. Cum? Aţâţând Germania, pentru a-şi lua revanşa.

Aşadar, liderii de la Kremlin nu au ordonat serviciilor lor de informații să aibă grijă ca germanii să respecte Tratatul de la Versailles, ci au făcut opusul: au ajutat la o reorganizare secretă a Armatei Germane cu ajutorul guvernului sovietic. Moscova le-a dat comandanților militari germani tot ceea ce le era interzis să dețină: tancuri, artilerie grea, avioane de război, cursuri de pregătire și testare a armelor. Germania, după 1920, a avut acces la fabricile sovietice care produceau tancuri și avioane, care erau cele mai avansate din lume. Totodată, Stalin a permis guvernului german să creeze birouri secrete de proiectare și centre de instruire pe teritoriul sovietic.

Pe 26 noiembrie 1922, un acord privind producția de avioane și motoare de avioane a fost semnat de URSS cu firma germană Junkers Flugzeugwerke. Acesta a deschis calea pentru cooperarea militară sovietico-germană pe scară largă. În iulie 1923 au fost stabilite două noi acorduri: unul se referea la producerea de muniții și echipament militar și celălalt la construcția unei fabrici chimice. Pe 15 aprilie 1925, a fost semnat un acord cu privire la crearea unui centru secret al forțelor aeriene în orașul rus Lipetsk pentru instruirea piloților militari germani. De asemenea, o sută de avioane militare au fost cumpărate de guvernul sovietic pentru germani de la compania olandeză Fokker.

De-a lungul anilor, modelele germane de avioane Heinkel He-45, He-46, He-51, Arado Ar-64 și Ar-65, Junkers K-47 și Dornier Do-11 au fost dezvoltate și testate cu succes în URSS pentru germani.

Nimeni nu trebuia să știe că Stalin pregătea Germania pentru un nou război. Avioanele zburau non-stop la o altitudine foarte mare. Militarii germani care se instruiau în școala aviației germane din Lipetsk aveau numele schimbate şi purtau uniforme militare sovietice.

În 1926, în apropiere de orașul sovietic Kazan, a fost creată o școală de tancuri pentru Armata Germană. La fel, militarii germani purtau uniforme sovietice. Kazan a devenit locul de naștere a diviziilor blindate germane, care, mai târziu, au invadat Varșovia, Paris-ul, Belgrad-ul și Atena.

Stalin a pregătit Germania pentru un al doilea război mondial. Fără ajutorul lui Stalin, Germania nu se putea înarma și nu putea distruge Europa. Evident, când a înarmat Germania, Stalin nu s-a gândit că toate acestea urmau să fie folosite şi împotriva lui…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock