Orașul pierdut de 200.000 de ani din Africa ar putea rescrie istoria! Se confirmă teoria extratereştrilor Anunnaki de pe Nibiru?


În sudul Africii, la aproximativ 150 km vest de portul Maputo, Mozambic, arheologii au descoperit ruinele complexe ale unui oraș uriaș de piatră, despre care se crede că a fost construit de o civilizație antică avansată. Cercetătorii au determinat vârsta sitului arheologic prin măsurarea ratei de eroziune a doleritei. Potrivit multora, această descoperire istorică poate rescrie istoria, arătând că metropola de 1500 de kilometri pătrați a fost construită cu 160.000 – 200.000 de ani în urmă!

Zidurile acestui oraș antic din Africa sunt făcute din dolerit. Prin calcularea ratei de eroziune a doleritei, structura în sine a fost datată cu o vechime de 200.000 de ani. Însă, această dată a provocat o controversă în rândul istoricilor și arheologilor cu privire la autenticitatea ei.

Există ruine de cercuri uriașe de piatră în situl antic care sunt îngropate în nisip și majoritatea nu sunt vizibile cu ochiul liber. Aceste cercuri ciudate au fost găsite în imaginile aeriene și prin satelit.

Se ştie că piramidele egiptene și structurile mezoamericane sunt considerate a fi cele mai vechi structuri avansate din lume, având o vechime de circa 6.000 de ani; aşadar, aceste ruine preistorice din Africa, dar foarte complexe, i-au derutat pe mulți cercetători. Chiar și cea mai veche structură de pe pământ, templele megalitice din Malta, nu a fost construită înainte de anul 3600 î.Hr.

Aceste ruine misterioase din Africa au fost descoperite de Michael Tellinger și Johan Heine. Are drumuri care unesc structuri circulare complexe cu zone agricole, ceea ce indică faptul că aparținea unei civilizații avansate. Tellinger a scris pe larg despre descoperirile sale în cartea sa, „Temples of the African Gods”, adică „Templele zeilor africani”.

Complexul pare a avea o suprafaţă totală de 1.500 de kilometri pătrați, fiecare zid având 3-5 metri înălțime pe alocuri. Cu toate acestea, pereții erau mult mai înalți la vremea lor, dar ei au fost afectaţi de eroziunea meteorologică. Pentru a face situl mai interesant, el este situat geologic lângă numeroase mine de aur, sugerându-se că aici au lucrat primii mineri de aur.

Din păcate, istoricii nu au nicio dorință să efectueze un studiu aprofundat asupra acestui site din Africa de Sud, şi asta pentru că nu se potriveşte teoriei oficială conform căreia civilizaţia umană a apărut doar cu câteva mii de ani în urmă. Foarte interesant, dar conform cercetătorului Zecharia Sitchin, extratereştrii Anunnaki ar fi venit de pe Nibiru pe Terra, în urmă cu 200.000 de ani, pentru a exploata aurul din Africa, de care aveau nevoie pentru planeta lor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock