O experienţă înfricoşătoare cu patul în care dorm noaptea – câinele meu e conştient de ceva…


De pe forum de paranormal din SUA, citez următoarea poveste bizară, scrisă de un cititor. O traduc aşa cum am găsit-o, la persoana I singular:

„Mă duc la culcare mai devreme decât soția mea. Cu câteva nopți în urmă, când eram aproape adormit, am crezut că s-a culcat mai devreme decât mine. Am simțit o greutate suplimentară pe pat, ca şi cum ea ar fi venit la culcare. Mă întorc să o cuprind, dar văd că ea nu se afla acolo. Mă ridic din pat și o văd așezată în camera de zi, uitându-se la televizor. Ciudat…

O întreb dacă ea a fost în patul nostru și ea mi-a spus că nu. I-am povestit despre experiența mea. De atunci, câinele nostru nu se mai aşează în patul camerei noastre, iar dacă ajunge în camera noastră, nu se mai urcă pe pat. Înainte, câinele nostru profita de orice ocazie să urce în patul nostru, să se tăvălească pe el, lătrând la noi pentru a ne juca cu el. Acum, chiar dacă mă duc să stau pe pat, el nu va veni acolo la mine. În rest, el este foarte jucăuş.

Soția mea a avut probleme cu fantomele, demonii și cu trecutul și acum ea crede că acestea poate au găsit-o în cele din urmă, de la câteva mii de kilometri distanţă de unde se află ea. A mai avut cineva vreodată experiența asta?”

Foarte interesant că un alt utilizator îi răspunde cu o experienţă asemănătoare:

„După un an după ce mi-am pierdut soția, m-am trezit în mijlocul nopții și am văzut-o lângă mine în pat. Faţa ei era frumoasă şi zâmbitoare şi mă privea. Eram atât de fericit… mă gândeam că doar visez că a murit. Am dat să o sărut, dar ea s-a transformat într-o baba cloanţă. Am sărit din pat și, tremurând, am aprins luminile. Partea ei din pat era goală; nu am mai putut dormi în restul nopții, până am aţipit pe canapea în camera de zi. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”.

Înainte de a judeca experienţa altora, luând-o în râs, poate că ar fi mai bine să fim mai înţelegători…

Sursa: abovetopsecret.com (traducerea si adaptarea proprie)
Foto: pexels.com (Commons Creative – free)

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO